- 1 Ağustos 2009
- 47.926
- 50.533
- 4.878
Başkası gelmesin Gedson yeterBenfica veriyor felan diye muhabbet geciyor.
Stanciu ve morutan i istiyormus bizimkiler, bilgim yok ama Gedson gelmek istiyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkası gelmesin Gedson yeterBenfica veriyor felan diye muhabbet geciyor.
Stanciu ve morutan i istiyormus bizimkiler, bilgim yok ama Gedson gelmek istiyor!
Dürüm dökerim yollarınaOnur'a çok selam söyle dürümleri hazırlasın bi de bana araç yollasın dedi
Sprintini bilmiyorum da topla hızlanması iyi. Açık alanda topla koştuğunu pek görmedim genelde dar alan pozisyonlarına dikkat ettim.Hız konusunda yetersiz değil mi Morutan?
Becali oyuncuyu artık göndermek istiyorsa olabilir.Morutan'ı soranlar için, hız konusuna net bir şey diyemem zira hız, hızlanma verileri farklı. Hızlanması iyi ama sprint hızı hakkında fikrim yok pek. Ben sol iç için düşünüyordm daha çok. Oyuncudan Emre Çolak da çıkabilir Di Maria da tabi Di Maria abartı ama dar alan meziyeti çok iyi.
Kasımdan beri konuşuyoruz Morutan'ı bir ara oynadıkları maçlarda yaptıklarını da takip ettik ama fikrim sabit 5-7 üstü verilmez.
Gedson yorumu alalımSprintini bilmiyorum da topla hızlanması iyi. Açık alanda topla koştuğunu pek görmedim genelde dar alan pozisyonlarına dikkat ettim.
Bende bu isÇok uzamasın artık. Her ortasaha haberinde acaba Gedson olmuyor mu diyorum. Gerginim
Akilli beyinli olsun gecen sene ligin icinden gecen ghezal kagni gibi adam hiz bence son kriterHız konusunda yetersiz değil mi Morutan?
Morutan'ı soranlar için, hız konusuna net bir şey diyemem zira hız, hızlanma verileri farklı. Hızlanması iyi ama sprint hızı hakkında fikrim yok pek. Ben sol iç için düşünüyordm daha çok. Oyuncudan Emre Çolak da çıkabilir Di Maria da tabi Di Maria abartı ama dar alan meziyeti çok iyi.
Kasımdan beri konuşuyoruz Morutan'ı bir ara oynadıkları maçlarda yaptıklarını da takip ettik ama fikrim sabit 5-7 üstü verilmez.
acayip sprinter değil ama çok kıvrak bir oyuncu. bileklerine çok hakim, dar alanda çok iyi adam eksiltiyor. eşeklemeye koşan açık alan topçusu siyahi kanatlardan bıktım. bu adamı çok istiyorum.Bu Morutan kanat için yavaş değil mi ya?
Aha da buTakıma Nkodou tarzı bir oyuncu şart. Topu alıp yara yara girecek bir adam her zaman ihtiyaçtır bu ligde. Osayi , Nwakeme , Nkoudou falan bize de bir tane mutlaka lazım.
Ne diyim yav gelmezse yeri dolmaz kim gelirse gelsin.Gedson yorumu alalım
Mostafa öyle veya böyle forveti amorti eder , hırslı çalışkan, ama keremden aşırı beklentisi var forumun ve hayal kırıklığı olacak gibime geliyorBana kızacaksınız ama Muahmmed gözlemlemelerim
Artıları herkesce malum eksik yönlerini yazacağım
- Oyun içinde hiç aktif değil
- Top rakip stoperlerdeyken hiç baskı yapmıyor
- Boş koşu atmıyor
Bu yönlerini geliştirmesi lazım
Gedson kiymetli,iyi yapiyolar.bonservisi ile alalimBenfica tok satıcı, oyuncusunun kıymetini biliyor, bizim gibi 13 milyon Euro’ya aldığı adama 3 ay sonra çöp muamelesi yapmıyor