Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanya’ya dadanmışsak alınacak oyuncular bellidir. Ben bizim aldığımız Alex dahil hiç birini 90 dakika maçlarını izlemedim Florinel Coman hariç. Bizim taraftarın beklentisine cevap verecek heyecanlandıracak biride Coman’dır. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Yoklamak lazım.

Morutan'ı soranlar için, hız konusuna net bir şey diyemem zira hız, hızlanma verileri farklı. Hızlanması iyi ama sprint hızı hakkında fikrim yok pek. Ben sol iç için düşünüyordm daha çok. Oyuncudan Emre Çolak da çıkabilir Di Maria da tabi Di Maria abartı ama dar alan meziyeti çok iyi.

Kasımdan beri konuşuyoruz Morutan'ı bir ara oynadıkları maçlarda yaptıklarını da takip ettik ama fikrim sabit 5-7 üstü verilmez.
Becali oyuncuyu artık göndermek istiyorsa olabilir.

Morutan'ı soranlar için, hız konusuna net bir şey diyemem zira hız, hızlanma verileri farklı. Hızlanması iyi ama sprint hızı hakkında fikrim yok pek. Ben sol iç için düşünüyordm daha çok. Oyuncudan Emre Çolak da çıkabilir Di Maria da tabi Di Maria abartı ama dar alan meziyeti çok iyi.

Kasımdan beri konuşuyoruz Morutan'ı bir ara oynadıkları maçlarda yaptıklarını da takip ettik ama fikrim sabit 5-7 üstü verilmez.

bu adam kanat değil iç ise gedson riskini almak daha mantıklı

belli potansiyeli çok yüksek ama bizim kumar oynama şansımız yok

Benfica tok satıcı, oyuncusunun kıymetini biliyor, bizim gibi 13 milyon Euro’ya aldığı adama 3 ay sonra çöp muamelesi yapmıyor

Bana kızacaksınız ama Muahmmed gözlemlemelerim

Artıları herkesce malum eksik yönlerini yazacağım

- Oyun içinde hiç aktif değil
- Top rakip stoperlerdeyken hiç baskı yapmıyor
- Boş koşu atmıyor
Bu yönlerini geliştirmesi lazım
Mostafa öyle veya böyle forveti amorti eder , hırslı çalışkan, ama keremden aşırı beklentisi var forumun ve hayal kırıklığı olacak gibime geliyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan, daha önce de gündeme geldiği için bulabildiğim videolarını izlemiştim. Hele de sağ kanat için kesinlikle olumsuzum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt