Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma Nkodou tarzı bir oyuncu şart. Topu alıp yara yara girecek bir adam her zaman ihtiyaçtır bu ligde. Osayi , Nwakeme , Nkoudou falan bize de bir tane mutlaka lazım.

Hernani- Berkan- Cicaldau ben Hernani'yi pek beğenmiyorum ya umarım Hernani değilde Dieng yada Japon ön libero yada başka sürpriz biri olur.

gecen sene bu aylarda 3,5 m pound veya euro teklif edilecek deniyordu ada basininda everton tandansli, yanlis hatirlamiyorsam. <> cicaldau basligina bugun eklemistim yorumumu,orda belirtmistim.

son 2 sezon denkleminde cikista oldugu icin gecen yilki bahsini ettigim ucretin uzerine cikmasi beklenen bir durumdu benim adima,... fakat yine de dedigin gibi 5 veya 4 civari olmasini isterdim. gonlumden gecen 4 civari idi sahsen.
Benzer düşinüyoruz. Burada tek eleştirilecek nokta aslında sözleşme uzatmadan önce şansımızı denememiş olmak ama işte yönetim yoktu o dönem başımızda.

Psikolojik sınırım 4-5 benim de ama Stanciu'dan dönüş zordu, bunu az parlatsak 10-15 rahat getirir yeterki doğru vakitte satalım.

Galatasaray’ın için şuanda önemli olan verdiğimiz bonservis parası değil. Bana öyle geliyor ki bu stad sponsorluğu ve artı 40 milyon dolarlık kasa kolaylığı ile istediğimiz oyuncuları alabiliriz. Ama bu tffnin koyduğu limiti açmalıyız öncelikle. Falcao,Feghouli,Babel ve Diagne giderse Morutan dahil herkesi açıklayabiliriz. Bu arada sabah yazmıştım twitter da Türkiye gündemine girmişti. 8 milyonluk yeni bir teklifimiz varsa yönetim taraftara da kulak veriyor demektir.
Gündemi belirlemen gurur verici üstat.

Özellikle İtalya basınındaki Fabrizio hariç haberlere inanmayın. Yönetim belli ki İtalya liginden göstermelik isimlerle ilgilenip arkadan iş bitiriyor.

Zaten Di Marzio , Schira falan takipçi kasmak için atlıyo herşeye

Morutan’ı alabileceğimizi sanmıyorum ama hakkında son çıkan haberleri okumuş biri olarak bir derleme yapayım.

1) Sezon sonunda şampiyonluğun kaybedilmesinde Becali’nin sorumlu tuttuğu oyunculardan biriymiş.

2) Hazırlık maçında Becali devre arası çıkartılması yönünde talimat vermiş, bunu muhabirler sorunca Becali “fiziği çok kötüydü, bende kulübeden dışarı adım atmaması gerektiğini söyledim” -Buradaki cümleyi birebir hatırlamıyorum, buna yakın bir şeydi- demiş.

3) Becali ilk başta 15 istiyormuş ama kafayı taktığı için oyuncuyu daha düşük bir bedele gönderebilirmiş. ( Bu kısım gazeteci yorumu)

;););)

CraftySomeAfricanpiedkingfisher-size_restricted.gif

sol beke kim geldi la

Tanimiyorum!

Morutan takımından ayrılmak istiyor bu net hatta bunun için Becali'nin kendisine kızgın olduğunu yazıyordu Romen medyası ama ben sanmıyorum olacağını. Olsa nasıl olur bilmiyorum kanat için hızı bana yeterli gelmiyor.
Morutan bize gelmek için deliriyor aylardır ama OLMAZ.

8 bile çok. Atananamış Di Maria olsa bile.

Benzer düşinüyoruz. Burada tek eleştirilecek nokta aslında sözleşme uzatmadan önce şansımızı denememiş olmak ama işte yönetim yoktu o dönem başımızda.

Psikolojik sınırım 4-5 benim de ama Stanciu'dan dönüş zordu, bunu az parlatsak 10-15 rahat getirir yeterki doğru vakitte satalım.
Kerim sen izledinmi bu çikayı

Napar bizde

Gedsonla berkanı tamamlayacak adammı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt