Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benzer düşinüyoruz. Burada tek eleştirilecek nokta aslında sözleşme uzatmadan önce şansımızı denememiş olmak ama işte yönetim yoktu o dönem başımızda.gecen sene bu aylarda 3,5 m pound veya euro teklif edilecek deniyordu ada basininda everton tandansli, yanlis hatirlamiyorsam. <> cicaldau basligina bugun eklemistim yorumumu,orda belirtmistim.
son 2 sezon denkleminde cikista oldugu icin gecen yilki bahsini ettigim ucretin uzerine cikmasi beklenen bir durumdu benim adima,... fakat yine de dedigin gibi 5 veya 4 civari olmasini isterdim. gonlumden gecen 4 civari idi sahsen.
Sağ kanattır ama yavaş değil mi?Morutan 10 no pozisyonu için mi sağ kanada mı yoksa
Gündemi belirlemen gurur verici üstat.Galatasaray’ın için şuanda önemli olan verdiğimiz bonservis parası değil. Bana öyle geliyor ki bu stad sponsorluğu ve artı 40 milyon dolarlık kasa kolaylığı ile istediğimiz oyuncuları alabiliriz. Ama bu tffnin koyduğu limiti açmalıyız öncelikle. Falcao,Feghouli,Babel ve Diagne giderse Morutan dahil herkesi açıklayabiliriz. Bu arada sabah yazmıştım twitter da Türkiye gündemine girmişti. 8 milyonluk yeni bir teklifimiz varsa yönetim taraftara da kulak veriyor demektir.
![]()
sol beke kim geldi la
Morutan bize gelmek için deliriyor aylardır ama OLMAZ.
Morutan takımından ayrılmak istiyor bu net hatta bunun için Becali'nin kendisine kızgın olduğunu yazıyordu Romen medyası ama ben sanmıyorum olacağını. Olsa nasıl olur bilmiyorum kanat için hızı bana yeterli gelmiyor.
Gündemi belirmene derken.? Öyle bir çabam yok. Sabah gördüm yazdım Erkan kardeşim.Gündemi belirlemen gurur verici üstat.
Kerim sen izledinmi bu çikayıBenzer düşinüyoruz. Burada tek eleştirilecek nokta aslında sözleşme uzatmadan önce şansımızı denememiş olmak ama işte yönetim yoktu o dönem başımızda.
Psikolojik sınırım 4-5 benim de ama Stanciu'dan dönüş zordu, bunu az parlatsak 10-15 rahat getirir yeterki doğru vakitte satalım.
olur olurMorutan bize gelmek için deliriyor aylardır ama OLMAZ.
8 bile çok. Atananamış Di Maria olsa bile.