Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babeli göndermez Fegholi F
Bilmiyorum o dönemi hatırlayan olur mu ama çok yüksek ücretlere almadık bratu ve petreyi ikiside milli takımda oynuyordu bratu çok hızlı çok koşuyordu çok da gol kaciriyordu petre de fena sayılmazdi bu oyuncular la şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı zorladık aslında ama takım da çok yaşlı oyuncular vardı o sene bratu ve petre maliyetleri olarak çok kötü sayılmazdi bizde pazarlayamadik ama stancu maliyet olarak direk kazık

Bilhassa bratu tarihimizin en rezil transferlerinden biridir..Hatırlayanlar olabilir çok düşük bir ücrete almıştık normalde sonra ücret birden fırladı tabi biz bu olayı birkaç yıl sonra öğrenebildij..Popescu nefretim buradan geliyor şerefsizin dolandiricinin önde gideniydi herifler komple soruşturma geçirdi bu muhabbetler den..

Bilmiyorum o dönemi hatırlayan olur mu ama çok yüksek ücretlere almadık bratu ve petreyi ikiside milli takımda oynuyordu bratu çok hızlı çok koşuyordu çok da gol kaciriyordu petre de fena sayılmazdi bu oyuncular la şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı zorladık aslında ama takım da çok yaşlı oyuncular vardı o sene bratu ve petre maliyetleri olarak çok kötü sayılmazdi bizde pazarlayamadik ama stancu maliyet olarak direk kazık
O zamanın piyasası için yüksekti onlar.

Bu hy gene ne diyor yav. Benfica tutma karari aldi falan. Adamlar 3tane orta saha aldi ve 2 senedir dusunmedigi gedsonu okadar orta saha ttansferinden sonra mi tutma karari almis?

Bu Gedson gelmeyecek haberlerinin kaynağı Haluk mu? Geçiniz Allah askina. Ha olur da alınamazsa bunu Fatih Hoca'ya yazarim Rui dostluğunu kullanamadığı icin. O adam buraya gelecek.

Yanlız ben Petre,Bratu zamanını hatırlıyorum da ilk yazan da fotomaç gazetesiydi. İlk orda görmüştüm. Petre ilk maçıydı galiba Malatya maçında gol atmıştı.2-0’dan 2-2 olmuştu.

kurzawa haberi ciktigi donem nacizane yorum eklemistim konuya yonelik.
biz psg ile anlasmisiz kulupler olarak. psg son karari kurzawa'ya birakmis,- o da epl den teklif bekledigini belirtmis.
epl den teklif gelmedi ,sonra serie a dan teklif geldi yanilmiyorsam, olursa orasi olur tahminindeydim,...
son duruma bakmadim.

pva konusunda basligina ekledim nacizane gorusumu.
omuz, ve diz konusunda gecmisteki sakatlikik sorunu yasamazsa verim verir kanaatindeyim.

PVA Zaten hazirdaydi.

Kurzawa sorna PVA Geliyordu zaten , Alioski‘ye hic sicak bakmadi FT.
Ben kurzawa olur diye bakiyordum ama istemedi kendisi.

hayirlisi olsun artik :)

morutan izlediğim kadarıyla bizim lig için uygun oyuncu bizim lig gezhal i dahi tekrar futbolcu yaptı morutan sağ kanatta dikine giden teknik ve genç oyuncu ve cicaldu ile iyi anlaşırlar uyum sorununa olmaz bence gezhal a 5 bonservis 3 ×4yil=12 totalde 17 milyon vermek yerine 30 yaşındaki adama morutana 10 bile vermek mantıklı tutarsa 25 30 eder tutmasa en kötü 5 e satarsın zarar az olur gezhal ise elde kalir

Abi Rumen Rumen diye ne abarttınız adamlar genç jenerasyon yakalamış işte oyuncular tutar tutmaz o ayrı bi konu ama yetenekliler bu bariz belli. İngilterede, İspanya’da Almanya’da bu istatistikleri yapsalar alma ihtimalin bile yok. Gedson yanlış bilmiyorsam yarım dönem oynayarak 50 milyon opsiyonla gitti hadi git alabiliyorsan al. Bizim paramızda ancak Polonya, Romanya gibi ülkelerin gençlerine yetebiliyor.

Son düzenleme:
Turkiye liginde 40 macin 30 u rakibi acmakla ugrasiyoruz bir tane calim atabilen oyuncumuz yok geriye yana musleraya oyun bitiyor

Morutan sıkışan oyunda ver topu ayagina birseyler yapsin oyuncusu imdat dugmesi gibi tr liginde aranilan oyuncu 10 numara bile oynayacak meziyeti var morutan benim elimde olsa forvet arkasina koyardim hem bekleri hem aciklari hemde forveti besler gol sorunu diye birsey kalmaz keske gelse ismi gectiginde ihtimal dahi vermedigim icin hic yorum yapmamistim ama 8 milyon dogruysa olabilir

Şuna da nasıl hayır diyeceksin ki

Keşke sağlam bir sponsor kaynak yaratsak , şu falc-feg-diagne'den de kurtulsak da hem gedson, berkanı hem morutanı alabilsek
Müthiş takım olurduk

Ben de bunu diyorum Ghezzal 4 senelik toplam 3 m euro bonservis 4 seneden 3'er m euro maaş nerden baksak 15-16 m euro'ya denk gelecekti. Morutan'ı 10+ bonuslarla bitiririm 1.2 m euro maaş verir 5 senelik sözleşmeyle 16 m euro'ya toplam Ghezzal parasına potansiyel adamı getirmiş olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt