Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Sezonun en çok memnun olduğum transferlerinden biri. Aklım gidiyordu, buna salça oluruz diye!..
Yalan yok, FT bi zaman düsünüyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonun en çok memnun olduğum transferlerinden biri. Aklım gidiyordu, buna salça oluruz diye!..
Babeli göndermez Fegholi FBilmiyorum o dönemi hatırlayan olur mu ama çok yüksek ücretlere almadık bratu ve petreyi ikiside milli takımda oynuyordu bratu çok hızlı çok koşuyordu çok da gol kaciriyordu petre de fena sayılmazdi bu oyuncular la şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı zorladık aslında ama takım da çok yaşlı oyuncular vardı o sene bratu ve petre maliyetleri olarak çok kötü sayılmazdi bizde pazarlayamadik ama stancu maliyet olarak direk kazık
Bilhassa bratu tarihimizin en rezil transferlerinden biridir..Hatırlayanlar olabilir çok düşük bir ücrete almıştık normalde sonra ücret birden fırladı tabi biz bu olayı birkaç yıl sonra öğrenebildij..Popescu nefretim buradan geliyor şerefsizin dolandiricinin önde gideniydi herifler komple soruşturma geçirdi bu muhabbetler den..
O zamanın piyasası için yüksekti onlar.Bilmiyorum o dönemi hatırlayan olur mu ama çok yüksek ücretlere almadık bratu ve petreyi ikiside milli takımda oynuyordu bratu çok hızlı çok koşuyordu çok da gol kaciriyordu petre de fena sayılmazdi bu oyuncular la şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı zorladık aslında ama takım da çok yaşlı oyuncular vardı o sene bratu ve petre maliyetleri olarak çok kötü sayılmazdi bizde pazarlayamadik ama stancu maliyet olarak direk kazık
Istedigini almis aliovski
onu bırakta sen söyle ghezzal a kaç m euro maaş verdinizziyaretçi olarak bakarken berk diye bir arkadaş vardı,içeriden bilgi alıyordu sanırım Morutan konusunda var mı bir gelişme acaba ?
kurzawa haberi ciktigi donem nacizane yorum eklemistim konuya yonelik.
biz psg ile anlasmisiz kulupler olarak. psg son karari kurzawa'ya birakmis,- o da epl den teklif bekledigini belirtmis.
epl den teklif gelmedi ,sonra serie a dan teklif geldi yanilmiyorsam, olursa orasi olur tahminindeydim,...
son duruma bakmadim.
pva konusunda basligina ekledim nacizane gorusumu.
omuz, ve diz konusunda gecmisteki sakatlikik sorunu yasamazsa verim verir kanaatindeyim.
Hoşgeldin renktaş daimi olursun inşallahziyaretçi olarak bakarken berk diye bir arkadaş vardı,içeriden bilgi alıyordu sanırım Morutan konusunda var mı bir gelişme acaba ?
Yanlız ben Petre,Bratu zamanını hatırlıyorum da ilk yazan da fotomaç gazetesiydi. İlk orda görmüştüm. Petre ilk maçıydı galiba Malatya maçında gol atmıştı.2-0’dan 2-2 olmuştu.
Şuna da nasıl hayır diyeceksin ki
Keşke sağlam bir sponsor kaynak yaratsak , şu falc-feg-diagne'den de kurtulsak da hem gedson, berkanı hem morutanı alabilsek
Müthiş takım olurduk