Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyunculara ön yargım yok inşallah müthiş çıkarlar ama cica ve morutana sözü geçen 15 16 milyonu gömmek korkutuyor

stancu bratu petre filan düşününce

Gedson transferini çok isteyen biri olarak, kendisine gereğinden fazla anlam yüklendiği kanaatindeyim. ''Alınamazsa sezon direkt kaybedilir'' miş filan. Olursa olur, olmazsa başkasına bakılır yahu, etmeyin!..

Onun yerine olası Hernani transferine bile burun kıvıranlar var çokça. Oysa ki izlenimlerime göre, Gedson' un en iyi ihtimalle yükselebileceği seviye Hernani kadar olacaktır...Hernani direkt 6 no zannediliyor ki değil. Kendisi oldukça geniş alanda oynayan saf bir 8 numara; gerekirse direkt 6 da oynayabilir diye düşünüyorum...

Berkan 6 - Gedson (Hernani) 8 - Cica 8.5 gibi düşünmek lazım...

O zamanın piyasası için yüksekti onlar.
Yok hocam o zaman içinde aman aman değildi biz o zaman çok zor durumlar dan geçiyorduk suanki den daha da kötü hacizler felan vardı bize çok yüksek geliyordu o yüzden fenerbahce ümit milli oyuncuları topluyordu çok daha yüksek rakamlara oyuncuları övmek için demedim de yanlış bilineni düzeltmek söyledim orta şeker futbolcular di Romen oldukları için akılda kaldı

bize rodrigues'in biraz daha çalım atabileni lazım.

morutan videolarında iyi çalımcı görünüyor ama hızı nasıldır bilmiyorum.

Sen benden sonra da takip ettin Morutan'ı, ne diyorsun sağ kanatta olur mu?
Olur bence. Eksiklikleri var elbet ama onlar da olmasaydı serie a ya falan uçmuştu çoktan

ben vkdan bulduğum 2 3 full maçı + sayısız maç özetinden edindiğim izlenim

Kafasını kaldırır adrese teslim orta açar
araya iyi top bırakır
birebirleri fena değil
özellikle adam ekarte ettikten sonra araya top solmayı ver-kaç yapmayı seviyor(dediğin gibi cidden emre çolak'a benziyor)
kalçadan iyi şut çıkartıyor
duran topları etkili ve sert kullanır

eksileri
-cılız güçlenmesi lazım. kondisyonu da çok iyi görmedim ben bazen maç içinde frenliyor kendini bu yüzden(becalinin bu yüzden delirdiğini düşünüyorum)

cocugu epey övdüm ama vaat ettikleri bunlar yani her şeyi full değil tabi ama sen mevcut özellikleri yukarı çekeceksin eksik özelliklerini de gidermeye çalışacaksın.

ben 7-8me alırsak çok rahat 1 2 sene içinde 15-20ye satabileceğimizi düşünüyorum

ha bir de son olarak rumen topcular bu kadar iyiyse rumen ligi niye böyle romanya milli takımı niye böyle tarzı yorumlara katılmıyorum. norveç polonya falan da yetenek kaynıyor ama onlarda da bir halt yok.

yerli stoper
berkan
gedson/hernani
yabancı sağ kanat

bu hamlelerden sonra transfer gonul rahatligi ilen kapanabilir.

Rumen işinin bokunu çıkarmayın alın fernando yada melo gibi biri.Defansa da ujfalusi gibi deneyim oldu bitti

gedson olmayacaksa mevcut orta saha patlar

mutlaka pres yapacak, çabuk bir adam bulmaları lazım.

taylan ve çiko ile rakipten top falan çalamayız. bilal selçuk orta sahası gibi olur.

Ribery’de uçup kaçmıyordu misal Onyekuru gibi ama tekniği ile adamı mal ediyordu. Tabii kıyaslamak açısından söylemiyorum. Ribery bir star ama Morutan da kaplumbağa değil. Şahsen ben sezon içinde de Berkan ve Morutan’ın gelmelerini çok istiyordum. Gelirlerse çifte sevinç yaşarım. Gelmesini istediğim diğer adamlar da Coman ve Hlozek. Hlozek imkansız gibi ama Coman değil. Bakarsınız alırız.

Bu Morutan ayrıca deli gibi penaltı veya kart aldırır bizim ligde. En son Arda çekiyordu gençken bir anda böyle topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt