- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
@Melih Sönmez seni tedirgin görüyorum
Becali ismini görünce tedirgin oluyorum rengim. Sen çok rahatsın sanırım transfer politikamızdan memnunsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Sönmez seni tedirgin görüyorum
ribery mi yok daha neler? riberyi seyredenler bilir geldiği sene sahada uçuyordu..
Valla gram istemem hem gidişini unutmam hem bitik halde bize hiçbir katkısı olmazRibery ismi geçmişken kendisi boşta 1 senelik ucuza ses etmem.
3x5 e okeysin yani?..Bu gidişle önümüzdeki yıllarda yönetimlerin kıpırdayacak hali kalmayacak...Her transfer edilen futbolcunun ciddi karla satılacağı hesabından yürümek akılcı değil...Morutan'ı da 3 yıl vadeyle alsak çok tatlı olur.
Ribery’de uçup kaçmıyordu misal Onyekuru gibi ama tekniği ile adamı mal ediyordu. Tabii kıyaslamak açısından söylemiyorum. Ribery bir star ama Morutan da kaplumbağa değil. Şahsen ben sezon içinde de Berkan ve Morutan’ın gelmelerini çok istiyordum. Gelirlerse çifte sevinç yaşarım. Gelmesini istediğim diğer adamlar da Coman ve Hlozek. Hlozek imkansız gibi ama Coman değil. Bakarsınız alırız.
ribery mi yok daha neler? riberyi seyredenler bilir geldiği sene sahada uçuyordu..
Felipe gelmiş geçmiş en rahat çalım atan futbolcusu. Ben o sağa sola feyklerini başka bir futbolcuda görmedim. Niye gönderdik bilmiyorum.1.88 boyu vardı çok kosardi biz de oyuncuları maliyetleri düşük olduğu için üçe beşe bakmadan verdik mesela bana göre en büyük hatamız Felipe gibi adamı kaçırmak oldu bence çok büyük. Başarılar kazandirabilirdi bize onu da öyle gönderdik
Abuş ve Ghezzal olmasa Bjk ilk 5’e giremezdi.Aboubakarsiz bjk ilk 6 hafta 18. Sirada
Aboubakarsiz bjk son 6 hafta 10 puandan sampiyonlugu veriyordu
Bunu insanlar nasil goremiyor
Taylan' ın daha fizikli ama daha ağırı, diye düzelteyim...Şahsi görüşüm bugün Taylan antalyali ya oyunu benziyordu Taylanin Romen olanı
Bazen videoları denk gelir öyle bir oyuncu ya yazık ettik ara pasları efsaneFelipe gelmiş geçmiş en rahat çalım atan futbolcusu. Ben o sağa sola feyklerini başka bir futbolcuda görmedim. Niye gönderdik bilmiyorum.
Tabi birebir aynı olmaları mümkün değilde tarzları. Cok benziyorduTaylan' ın daha fizikli ama daha ağırı, diye düzelteyim...
Renktaş dediğin gibiyse tam aradığımız adam. Bu tarife uyan oyuncu formda olursa eskiden Feghouli'ydi. O da yarım yarım işte. Topu ayağına güvenle atabileceğin oyuncu çok önemli.Turkiye liginde 40 macin 30 u rakibi acmakla ugrasiyoruz bir tane calim atabilen oyuncumuz yok geriye yana musleraya oyun bitiyor
Morutan sıkışan oyunda ver topu ayagina birseyler yapsin oyuncusu imdat dugmesi gibi tr liginde aranilan oyuncu 10 numara bile oynayacak meziyeti var morutan benim elimde olsa forvet arkasina koyardim hem bekleri hem aciklari hemde forveti besler gol sorunu diye birsey kalmaz keske gelse ismi gectiginde ihtimal dahi vermedigim icin hic yorum yapmamistim ama 8 milyon dogruysa olabilir
Hagi ve Popescu ile haber yollayıp sözleşmesini uzatmamasını sağlamalıyız böyle olursa. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Ön sözleşme yapabilirsek muhteşem olur.Coman Becali’nin gözünden düşen oyunculardan biri zaten, Popescu’dan dolayı forvete falan atıyorlar ama bu sene Kerem-Barış ikilisine odaklanıp, sağ kanata yatırım yapmalıyız. Seneye Coman’a gitmek daha doğru olur. Bu sırada Kerem-Barış’tan birini 7-8 milyon €’luk bir oyuncu yapmalıyız. Coman’ı keşke Hagi’den alabilseydik, kaç senedir biliyoruz ama hala 23 yaşında. Ffp çok bozdu bizi.
Onyekuru da öyle yaptı ama şimdi bizim züğürtlüğümüz ve iş bilmezliğimizden neredeyse açıkta kaldı.Gedson sırf surekli oynamak icin ve Galatasaray sevgisi icin bile baskiyla getirir kendini bize![]()