Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan'ı da 3 yıl vadeyle alsak çok tatlı olur.
3x5 e okeysin yani?..Bu gidişle önümüzdeki yıllarda yönetimlerin kıpırdayacak hali kalmayacak...Her transfer edilen futbolcunun ciddi karla satılacağı hesabından yürümek akılcı değil...

Ribery’de uçup kaçmıyordu misal Onyekuru gibi ama tekniği ile adamı mal ediyordu. Tabii kıyaslamak açısından söylemiyorum. Ribery bir star ama Morutan da kaplumbağa değil. Şahsen ben sezon içinde de Berkan ve Morutan’ın gelmelerini çok istiyordum. Gelirlerse çifte sevinç yaşarım. Gelmesini istediğim diğer adamlar da Coman ve Hlozek. Hlozek imkansız gibi ama Coman değil. Bakarsınız alırız.

Coman Becali’nin gözünden düşen oyunculardan biri zaten, Popescu’dan dolayı forvete falan atıyorlar ama bu sene Kerem-Barış ikilisine odaklanıp, sağ kanata yatırım yapmalıyız. Seneye Coman’a gitmek daha doğru olur. Bu sırada Kerem-Barış’tan birini 7-8 milyon €’luk bir oyuncu yapmalıyız. Coman’ı keşke Hagi’den alabilseydik, kaç senedir biliyoruz ama hala 23 yaşında. Ffp çok bozdu bizi.

ribery mi yok daha neler? riberyi seyredenler bilir geldiği sene sahada uçuyordu..

ribery daha ilk maçının 10 dakikasında "o bir kuş hayır o bir uçak hayır hayır o süpermen" dedirtiyordu
ibrahim üzülmez baygınlık geçirmişti bjk maçında herifin hızından

1.88 boyu vardı çok kosardi biz de oyuncuları maliyetleri düşük olduğu için üçe beşe bakmadan verdik mesela bana göre en büyük hatamız Felipe gibi adamı kaçırmak oldu bence çok büyük. Başarılar kazandirabilirdi bize onu da öyle gönderdik
Felipe gelmiş geçmiş en rahat çalım atan futbolcusu. Ben o sağa sola feyklerini başka bir futbolcuda görmedim. Niye gönderdik bilmiyorum.

kolpa hesapları foruma taşımak yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Morutan steau da toplamda 103 maça çıkmış 13 gol 30 asist yapmış haber de öyle yazıyor Türkçe çeviri de

Turkiye liginde 40 macin 30 u rakibi acmakla ugrasiyoruz bir tane calim atabilen oyuncumuz yok geriye yana musleraya oyun bitiyor

Morutan sıkışan oyunda ver topu ayagina birseyler yapsin oyuncusu imdat dugmesi gibi tr liginde aranilan oyuncu 10 numara bile oynayacak meziyeti var morutan benim elimde olsa forvet arkasina koyardim hem bekleri hem aciklari hemde forveti besler gol sorunu diye birsey kalmaz keske gelse ismi gectiginde ihtimal dahi vermedigim icin hic yorum yapmamistim ama 8 milyon dogruysa olabilir
Renktaş dediğin gibiyse tam aradığımız adam. Bu tarife uyan oyuncu formda olursa eskiden Feghouli'ydi. O da yarım yarım işte. Topu ayağına güvenle atabileceğin oyuncu çok önemli.

Coman Becali’nin gözünden düşen oyunculardan biri zaten, Popescu’dan dolayı forvete falan atıyorlar ama bu sene Kerem-Barış ikilisine odaklanıp, sağ kanata yatırım yapmalıyız. Seneye Coman’a gitmek daha doğru olur. Bu sırada Kerem-Barış’tan birini 7-8 milyon €’luk bir oyuncu yapmalıyız. Coman’ı keşke Hagi’den alabilseydik, kaç senedir biliyoruz ama hala 23 yaşında. Ffp çok bozdu bizi.
Hagi ve Popescu ile haber yollayıp sözleşmesini uzatmamasını sağlamalıyız böyle olursa. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Ön sözleşme yapabilirsek muhteşem olur.

bu resmi hesap mı yav romanyanın alanyası herhalde steaua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt