Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery gibisi daha da gelmez. Fransız futbol otoriteleri bile hayret etmişti, ülkemize gelmesine. Potansiyeli bilinen bir oyuncuydu yani. İlle kanat da değil, istersen ikinci forvet, istersen ofansif OS oynat. Fransa MT ile bir hazırlık maçımızı hiç unutmam. Denk geçen maçta Ribery oyuna bir girdi, bizimkileri perişan etti; bütün hücum girişimlerini organize eden 10 numara gibi oynadı, 2-0 kaybetmiştik yanlış hatırlamıyorsam...
Yanlis hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın yardımıyla almıştık başkanlarıyla bağlantı kurmuştu diye hatırlıyorum ama emin değilim

💥 ÖZEL! - Olimpiu Morutan'ın kulübü FCSB, 15 milyon euro'luk bonservis talebini 11 milyon euro'ya çekti. Galatasaray, Morutan için yeniden kulübüyle görüşecek. Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon € peşin + 5 milyon € taksit... Oyuncu, gelmeyi çok istiyor. Gelişmeleri takipteyiz.✅
Bu nerenin özeli

💥 ÖZEL! - Olimpiu Morutan'ın kulübü FCSB, 15 milyon euro'luk bonservis talebini 11 milyon euro'ya çekti. Galatasaray, Morutan için yeniden kulübüyle görüşecek. Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon € peşin + 5 milyon € taksit... Oyuncu, gelmeyi çok istiyor. Gelişmeleri takipteyiz.✅
Aradaki fark bu kadar azaldıysa sanki olur bu iş gib.

Yanlis hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın yardımıyla almıştık başkanlarıyla bağlantı kurmuştu diye hatırlıyorum ama emin değilim
Yok, Fransa' da bir demir-çelik şiketinde önemli pozisyonda olan Adnan Öztürk' ün marifetiydi doğrudan doğruya...

nerenin özel haberi

Yani alt yapı maçlarını fırsat buldukça izlerim Işık Kaan çok şey vaad ediyor ama şu an onu 11 e atmak en çok ona zarar verir bence
Valla yalan olmasın ben hiç altyapı maçlarıni seyretmiyorum. Zamaninda Cafercan Aksu yeni Maradona diyorlardı İrfancan başaran murat Aksu felan vardı Mehmet güvenler o zamanlar dan doğru düzgün birşey cıkmayınca takibi bıraktım a takımda oynayınca izliyorum

Belki ben biraz iyimser düşünüyorum ama çat diye Ghezzal defterinin kapanması keza sağ ve sol bek için hemen hemen nerdeyse bonservis ödemeden hamleler yapmamız bana bu Morutan işini mantıklı kılıyor. Elimizdeki bütçeyi Morutan ve Cicaldau'ya harcama planı oluşmuş olabilir. Gedson zaten en fazla kiralama seçeneği ile gelecek gibi duruyor oraya ayrılacak bütçe düşük olacak bu sezonluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt