Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.625
- 110.679
- 4.878
çok paraTanase kaç para eder acaba. Hücuma alternatif olarak alınabilir
az evvel açtığım maçta da gol attı 9.dkda
asist morutan
benim diğer evlat popescu da iyi başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok paraTanase kaç para eder acaba. Hücuma alternatif olarak alınabilir
Yanlis hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın yardımıyla almıştık başkanlarıyla bağlantı kurmuştu diye hatırlıyorum ama emin değilimRibery gibisi daha da gelmez. Fransız futbol otoriteleri bile hayret etmişti, ülkemize gelmesine. Potansiyeli bilinen bir oyuncuydu yani. İlle kanat da değil, istersen ikinci forvet, istersen ofansif OS oynat. Fransa MT ile bir hazırlık maçımızı hiç unutmam. Denk geçen maçta Ribery oyuna bir girdi, bizimkileri perişan etti; bütün hücum girişimlerini organize eden 10 numara gibi oynadı, 2-0 kaybetmiştik yanlış hatırlamıyorsam...
Yani alt yapı maçlarını fırsat buldukça izlerim Işık Kaan çok şey vaad ediyor ama şu an onu 11 e atmak en çok ona zarar verir benceIşık Kaan diyenler var çok iyi felan diye ama bilmiyorum çocuk iyise o da olabilir
Bu nerenin özeliÖZEL! - Olimpiu Morutan'ın kulübü FCSB, 15 milyon euro'luk bonservis talebini 11 milyon euro'ya çekti. Galatasaray, Morutan için yeniden kulübüyle görüşecek. Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon € peşin + 5 milyon € taksit... Oyuncu, gelmeyi çok istiyor. Gelişmeleri takipteyiz.
![]()
Aradaki fark bu kadar azaldıysa sanki olur bu iş gib.ÖZEL! - Olimpiu Morutan'ın kulübü FCSB, 15 milyon euro'luk bonservis talebini 11 milyon euro'ya çekti. Galatasaray, Morutan için yeniden kulübüyle görüşecek. Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon € peşin + 5 milyon € taksit... Oyuncu, gelmeyi çok istiyor. Gelişmeleri takipteyiz.
![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yok, Fransa' da bir demir-çelik şiketinde önemli pozisyonda olan Adnan Öztürk' ün marifetiydi doğrudan doğruya...Yanlis hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın yardımıyla almıştık başkanlarıyla bağlantı kurmuştu diye hatırlıyorum ama emin değilim
nerenin özel haberiÖZEL! - Olimpiu Morutan'ın kulübü FCSB, 15 milyon euro'luk bonservis talebini 11 milyon euro'ya çekti. Galatasaray, Morutan için yeniden kulübüyle görüşecek. Galatasaray'ın teklifi: 3 milyon € peşin + 5 milyon € taksit... Oyuncu, gelmeyi çok istiyor. Gelişmeleri takipteyiz.
![]()
Valla yalan olmasın ben hiç altyapı maçlarıni seyretmiyorum. Zamaninda Cafercan Aksu yeni Maradona diyorlardı İrfancan başaran murat Aksu felan vardı Mehmet güvenler o zamanlar dan doğru düzgün birşey cıkmayınca takibi bıraktım a takımda oynayınca izliyorumYani alt yapı maçlarını fırsat buldukça izlerim Işık Kaan çok şey vaad ediyor ama şu an onu 11 e atmak en çok ona zarar verir bence
Olabilir direk bir yardım olmuştu bize isimleri karıştırdım muhtemelenYok, Fransa' da bir demir-çelik şiketinde önemli pozisyonda olan Adnan Öztürk' ün marifetiydi doğrudan doğruya...