Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan daha potansiyel gibi sanki. Hagi’nin tek avantajı yerli sayılması olabilir.

Gün icinde yazmistim

Eger romanya piyasasindan bir oyuncu transfer ettiginiz zaman karsiniza farkli opsiyonlar cikabiliyor

Anderlecht yillar önce Stancui’yi transfer etti diye bonus olarak da chipciu gelmisti

Onumuzdeki günlerde sadece morutan’i degil daha farkli isimleri de yazarlar rumen basininda

Cicaldau nun maaşı 1 milyonmuş

1.7 milyon maaş verseydik
3 milyon bonservis verseydik

oooo ucuza almışız diyecektik

maaşdan kar ediyorsun bunu göz ardı etmeyin.

Şu saçma yabancı kuralı hakkında niye ses yok ilk 11 3 yerli yapacaz diye düşünüp duruyoruz

ilk yarıyı bitirdim morutan her topu olumlu kullandı neredeyse 1 asist yaptı
olaru morutan ve popescu iyiydi ilk yarıda.
Gedson mu harrou mi benim anladığım gedson işinde baya yokuş yapıyolar kazık yemeden alamayacaz fakat harroui yi max 4 e çözeriz benim tercihim o olur sen ne dersin

Bu arada takımın duran top kullanan (korner vs. ) oyuncu problemi yoktu aslında. Duran top çalışmıyoruz çünkü Geçen seneye kadar Ömer paslaşıp içeri kesiyordu arada öyle atıyorduk. Sonra rakipler çözdüler. Fener’e Donk’un attığı gol efsaneydi Falcao bir kaç kişiyi mal etti Feg ile beraber o hariç hiç organize atak gördünüz mü?
Luyindama ilk hafta geldi bir Benfica’ya attı bir tane kupada attı. Sonra hiç atamadı neden acaba? İyi kesen adam + kafacı adamla bitmiyor bu iş. Muhammed deli gibi kafa golü atıyordu şuan organizasyon yok.

Tudor’lu ilk 8 hafta Maicon , Tolga , Serdar Aziz falan kaç tane attılar duran top organizasyonundan.Hepsini de Belhanda kullandı.Sonra hoca gelince tamamen iptal oldu.

Yani çalışma yok. Yoksa Luyindama + Muhammed fazlasıyla kafa atan adamlar

Kerem + Berkan + yerli stoper ile ucluyu dolduralım derim. Yabanci siniri dusunce ne yapariz onu bilemiyorum işte. Pva yerine yerli sol bek ve yerli kaleci olabilir.

Cicaldau ve morutandan ötürü bratu petre donemi hatirlaniyoda hagi,popescu donemi,ilie flipescu donemi niye hatirlanmiyo?o donemleri fb ve bjk mi yasadi?başarılı olan cok ornek var

Bu arada takımın duran top kullanan (korner vs. ) oyuncu problemi yoktu aslında. Duran top çalışmıyoruz çünkü Geçen seneye kadar Ömer paslaşıp içeri kesiyordu arada öyle atıyorduk. Sonra rakipler çözdüler. Fener’e Donk’un attığı gol efsaneydi Falcao bir kaç kişiyi mal etti Feg ile beraber o hariç hiç organize atak gördünüz mü?
Luyindama ilk hafta geldi bir Benfica’ya attı bir tane kupada attı. Sonra hiç atamadı neden acaba? İyi kesen adam + kafacı adamla bitmiyor bu iş. Muhammed deli gibi kafa golü atıyordu şuan organizasyon yok.

Tudor’lu ilk 8 hafta Maicon , Tolga , Serdar Aziz falan kaç tane attılar duran top organizasyonundan.Hepsini de Belhanda kullandı.Sonra hoca gelince tamamen iptal oldu.

Yani çalışma
Ayak tenisi effect.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt