Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
Morutan daha potansiyel gibi sanki. Hagi’nin tek avantajı yerli sayılması olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif ilk çıktığında ön libero değil miydi yav hatta beklenti çok çok büyüktü Ajaxta bile oynamıyormuş artık transfer olmuş
Marsilyalı olduğum için çok sevindimnirdeeeeeeeeeeeeee
Gedson mu harrou mi benim anladığım gedson işinde baya yokuş yapıyolar kazık yemeden alamayacaz fakat harroui yi max 4 e çözeriz benim tercihim o olur sen ne dersinilk yarıyı bitirdim morutan her topu olumlu kullandı neredeyse 1 asist yaptı
olaru morutan ve popescu iyiydi ilk yarıda.
Morutan daha potansiyel gibi sanki. Hagi’nin tek avantajı yerli sayılması olabilir.

ilk zamanlar gedsonu çok gömdüm ben üstat bu soruyu başkasına sorsan daha iyi olur .dGedson mu harrou mi benim anladığım gedson işinde baya yokuş yapıyolar kazık yemeden alamayacaz fakat harroui yi max 4 e çözeriz benim tercihim o olur sen ne dersin
gs ye verilen emekilk yarıyı bitirdim morutan her topu olumlu kullandı neredeyse 1 asist yaptı
olaru morutan ve popescu iyiydi ilk yarıda.
Ayak tenisi effect.Bu arada takımın duran top kullanan (korner vs. ) oyuncu problemi yoktu aslında. Duran top çalışmıyoruz çünkü Geçen seneye kadar Ömer paslaşıp içeri kesiyordu arada öyle atıyorduk. Sonra rakipler çözdüler. Fener’e Donk’un attığı gol efsaneydi Falcao bir kaç kişiyi mal etti Feg ile beraber o hariç hiç organize atak gördünüz mü?
Luyindama ilk hafta geldi bir Benfica’ya attı bir tane kupada attı. Sonra hiç atamadı neden acaba? İyi kesen adam + kafacı adamla bitmiyor bu iş. Muhammed deli gibi kafa golü atıyordu şuan organizasyon yok.
Tudor’lu ilk 8 hafta Maicon , Tolga , Serdar Aziz falan kaç tane attılar duran top organizasyonundan.Hepsini de Belhanda kullandı.Sonra hoca gelince tamamen iptal oldu.
Yani çalışma
Hagi, Popescu hangi takimlarda oynamislardi gelmeden önce?Cicaldau ve morutandan ötürü bratu petre donemi hatirlaniyoda hagi,popescu donemi,ilie flipescu donemi niye hatirlanmiyo?o donemleri fb ve bjk mi yasadi?başarılı olan cok ornek var
Forumun %95’i gömdü yavilk zamanlar gedsonu çok gömdüm ben üstat bu soruyu başkasına sorsan daha iyi olur .d