Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takima yerli futbolcu alinacaksa en kalitelisi alinsin bi zahmet.Ben utandim emre kilinc,aytac ve alpaslandan.Kucumsemiyorum,ligde katki verirler ama sekidika bile ikinci yari sagbekte basarili oldu

42401cbc37ae4746ab7e8d6eb18156ed.jpeg
Su anda gelse ikinci macta psvyi eleriz.

Orta sahaya 2 yabanci desek yerli kurali var. Valla kalede yabanci olmasi tum planlari bozuyor
Muslerayı yollayalım diyince linç yiyoruz sanki muslera düşmanıymışız gibi. Seviyoruz adamı tamam da irfancanı getirsen bundan farklı oynamaz hatta daha az maaşa oynstırsın + yerli. Ama gittik 24e kadsr imzaladık muslerayla

Takımın orta sahası yoktu resmen, sahada bildiğin yürüyorlardı, çok aşırı acemiydiler, kondisyon yoktu kondisyonnn yürüyemiyorlar bile, çook bariz belliydi bu. Antremanlarda napıyo bunlar yahu bir tane yetenekli oyuncumuz yok inanılır gibi değil. Hakkaten samimi söylüyorum yok aga yetenekli oyuncumuz yokk

Muslerayı yollayalım diyince linç yiyoruz sanki muslera düşmanıymışız gibi. Seviyoruz adamı tamam da irfancanı getirsen bundan farklı oynamaz hatta daha az maaşa oynstırsın + yerli. Ama gittik 24e kadsr imzaladık muslerayla
Valla insallah 2023'de biter, 6 kuralinda yabanci kaleci enayilik. Gerci bir umut yine serbest olur

Ömer Bayram - Luyindama - Arda - Babel ilk 11 inde oynuyorsa senden hiç bir halt olmaz arkadaş

bu sene kamp yapamadan bu avrupa belasının başlamasını çok kötü oldu bizi lig için esas kötü etkileyecek

O dönemki panik transferimiz Misimovic’ti. 8 milyon €. Uzun yıllar sonra verdiğimiz en büyük miktardı. Solak 10 numara özlemimizi dindirecek demiştik ama aksi olmuştu. Bu sefer en iyi katkı alacağımız isimlerin gelmesini diliyorum. Bu arada uzun aradan sonra seni görüyorum, hoşgeldin.
Hoşbulduk üstad

Bende geçen sezon sakatlık dönüşü eski performansı yok dedim diye linç yedim renktaş

Şaşırmıyorum artık

Ayrıca keşke İrfancan'ı alabilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt