Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleye goztepe kalecisi irfanı almalıyız defans hattı komple ayağı düzgün hızlı atletik genç oyuncular olmalı orta sahaya ısıran adam kovalayan ve top çalan 2 orta saha 10 numara teknik dikine gidebilen çalım yeteneği olan süt ve frikik atabilen genç bir hagi ve forvet ablalar tarzi dinamik pres yapan tekniği ve son vuruşu iyi bir golcü lazim kanatlar genç dinamik hızlı ve teknik İtalya'daki insigne tarzi adamlar olmalı böyle bir takım kurmak çok zor olmasa gerek bugünkü harcadığımız bütçeden çokta yukarı çıkmaz eminim ha isterlerse ben bulayım adamları olmazsa hesabını bana sorsunlar ben bu bilgiyle bunu görüyorsam yönetim teknik heyet hala niye göremiyor bu takımda babel arda feg Falcao emre akbaba emre Kılınç Ömer bayram emre Taşdemir Aytaç kara Alpaslan yedlin diagne ile olmaz onlara verilen paralara genç bir takım rahat kurulur

Fatih Terimi çok seviyorum , hakkında olumsuz birsey yazarken yazıp yazıp siliyorum ama Fatih Terimin elinde para da olsa bahsettiği geleceğin takımını kurabileceğine inanmıyorum

2011 yazindaki fatih terimi gormek isterim.basta hatali kadrolar cikarip,sonra dogruyu bulan ve engine,selcuga,elmandere gore takim kuran fatih terimi

çok kötüydü zaten. bizde oynadığını hatırlamak bile başarı bence. unutulası oyuncularımızdan biri.

Wolfsburg’un 2009 şampiyonluğuna giderken olan tüm maçları izlemişmişimdir herhalde. Ona rağmen yanlış hatırladığıma şaşırdım. Herhalde Alex ile sürekli kıyaslandığı için aklımda öyle kalmış. Bir de o dönem gerçekten sol ayaklı 10 takıntısı vardı. Ondan olabilir.

Psv 7 milyon verip 23 yaşındaki Sangare’yi Fransa liginden alıyor. Sen böyle transferlerde “2 milyon olur mu?” diye masaya oturmayı düşünüyorsun.
Psv’ye gelen genç fizik olarak deli gibi gelişiyor, sana geldiğinde omuzu koyduğunu deviren Mustafa şimdi dokunsan yıkılıyor.

Bu maçtan sonra “neden 3 yıl lazım dediğimi gördünüz” diyen hoca Arda’ya sözleşme yaptırıp, 60 dakika oynatıyor.

Zor valla... İşimiz zor.

evet 2 yıldır ebesi ters düz edilen morallerimizi yerine getiren bi sezon dilerim. transfer ve nöbetten pek umudum yok.

Larsen
Kurzawa
Gedson
Lemina
Ghezzal
Stanciu
6 transfer sart ama yerli kim olacak? Kaan %100 alinmali. Keske Ghezzal ile ugrasacaklarina Cengiz icin ugrasilsaydi.

Valla terimi çok seviyorum, hem takımı hem de kendini bu hallere düşürdüğü için üzülüyorum. İçinde ufacık bir ben bu sezon başarısız olurum düşüncesi varsa bırakması en hayırlı. Kariyerinin son yıllarında denizli gibi olmaya başladı

Hoca boyle ne yazikki.2012 de dogru kadroyu bulana kadar,haftalarca servet ve gokhan zandan biri ilk 11 basladi.sabri sagbek,eboue sag kanatti.eboue bir ara sol kanat oynadı hatta.sonunda doğruyu buluyor ama gec oluyor biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt