Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde göte bala 30 gol atmış Sözleşmeli oyuncumuz var, premier ligde iyi kötü iş yapmış, gelip bizle idmana çıkıyor ama kadroya yazmıyoruz. Bi tek bizde olur böyle mal mal
Ligde göte bala 30 gol atmış Sözleşmeli oyuncumuz var, premier ligde iyi kötü iş yapmış, gelip bizle idmana çıkıyor ama kadroya yazmıyoruz. Bi tek bizde olur böyle mal mal işler zaten.
Kadroya yazdık...
Bala göte 30 tane gol atılıyorsa çıkıp futbolcu olup sen de atsaydın.

Ben olsam:
Sol tarafta bek tecrübeli Aanholt kanat genç Kerem
Sağ tarafta bek genç Boey kanat tecrübeli olmalı
Orta sahada Berkan'a 4 vereceğime 4 kiralama 6 zorunlu opsiyonla Gedson çekerim Taylan Alpaslan Aytaç ve Bartuğ varken bir de 3 yerli zorunluyken ön liberoya yabancı alamam.
Babel giderse Halil
Diagne giderse genç scout forvet
Luyi giderse Kaan Ayhan bağlar transferi kapatırım.

feguli yunana gidiyor haberleri doğrumu acep?

İrfan can gibi bir kaleci anca 2023-2024 sezonunda gelir

Muslera’nin sozlesmesi 2023-2024 sezonu sonunda bitiyor yanilmiyorsam, o sene anca potansiyelli bir kaleci aliriz muslera’nin arkasina

Gelecek vaad eden bir kaleci olsam gelmezdim Muslera varken, 3 sene Fatih gibi kalecilere mahkumuz yedekte

yav romanya'nın hiçbişey kanıtlamamış adamını bile 6.5'a alıyosun bu piyasada. berkan yerli olduğu için mi boklanıyo bilmiyorum da o tarz bi topçuyu avrupa'dan getirmeye kalksan cicaldau'dan ucuza gelmez. 3'se 3, 4'se 4 almak duurmundayız. irfancan'ı kaçırdık, dorukhan'ın mazotuna paramız yetmez, tufan'ı alacak halimzi yok. piyasada bize gelebilecek ve kalitesiyle sırıtmayacak 1 tane adam var, onun da alanya'da oynamasına izin vermeyeceğiz heralde.

İrfan can gibi bir kaleci anca 2023-2024 sezonunda gelir

Muslera’nin sozlesmesi 2023-2024 sezonu sonunda bitiyor yanilmiyorsam, o sene anca potansiyelli bir kaleci aliriz muslera’nin arkasina

Gelecek vaad eden bir kaleci olsam gelmezdim Muslera varken, 3 sene Fatih gibi kalecilere mahkumuz yedekte
şimdi alıp oynadığı kulüpte kiralık bırakabiliriz.

Bu sene için şart zaten seneye için kaleyi yerli yapmamız lazım artık ciddi ciddi.
seneye kaleye Okanin gecmesini isterim bu sene giresunde iyice tecrube kazanir ve seneye kalemizi korur insallah.
iyi yerli kaleci sart trabzon ve fener bu konuda sansli

Takımın kondisyon dayanıklılık düzeyini arttıracak yöntemlere ihtiyaç var. Kimse dirençli değil maçlarda. Hemen eller bele geliyor moraller bozuluyor. Avrupa da her oyuncunun kişisel training ve metal doktorları var. Adamlar para kazanmadan önce iş ahlakı öğretiliyor. Türkiye de bunu yapmak zor değil aslında ama nedense ahbap ilişkisi var. Tff çok adam olmasını istiyorsa kulüplerin her takıma mental koç genç oyuncu oynatma kuralı koysun. Geçen tvde dediler. Yabancı kuralı koyacaksan deki 26 yaş ve altı yabancı serbest 26 yaş üstü maks. 2 oyuncu oynatabilirsin de. Kriter koy. Genç oyuncuya prim ver. Genç gol asist yaparsa ödüllendir hem oyuncuyu hem takımı. Ne bileyim yabancıyı kısıtlayacağına kriter koy çöplük olmasın lig. Bu iğnelerin derdi yorgunu yokuşa sürmek

E7JVSQcWEAAlq0M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt