Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in dıdısının dısınının kiracısıyım ama üşenmeden bana gelip bütün gizli transfer detaylarını anlatıyorlar diye rol kesen üfürükçü yok mu ya eğleniyorduk

Ben olsam:
Sol tarafta bek tecrübeli Aanholt kanat genç Kerem
Sağ tarafta bek genç Boey kanat tecrübeli olmalı
Orta sahada Berkan'a 4 vereceğime 4 kiralama 6 zorunlu opsiyonla Gedson çekerim Taylan Alpaslan Aytaç ve Bartuğ varken bir de 3 yerli zorunluyken ön liberoya yabancı alamam.
Babel giderse Halil
Diagne giderse genç scout forvet
Luyi giderse Kaan Ayhan bağlar transferi kapatırım.

yav romanya'nın hiçbişey kanıtlamamış adamını bile 6.5'a alıyosun bu piyasada. berkan yerli olduğu için mi boklanıyo bilmiyorum da o tarz bi topçuyu avrupa'dan getirmeye kalksan cicaldau'dan ucuza gelmez. 3'se 3, 4'se 4 almak duurmundayız. irfancan'ı kaçırdık, dorukhan'ın mazotuna paramız yetmez, tufan'ı alacak halimzi yok. piyasada bize gelebilecek ve kalitesiyle sırıtmayacak 1 tane adam var, onun da alanya'da oynamasına izin vermeyeceğiz heralde.
stanciu 10 milyona gitti mesela anderlechte 23 yaşında

bükreşte 136 maç 33 gol 25 asist

cicaldau 6.5a aldık yaş 24

129 maç 33 gol 21 asist ve yaş 24

6.5 bonservisi millet neden bu kadar dert etti anlamadım sanki kendi ceplerinden çıkıyor :d

stanciu 10 milyona gitti mesela anderlechte 23 yaşında

bükreşte 136 maç 33 gol 25 asist

cicaldau 6.5a aldık yaş 24

129 maç 33 gol 21 asist ve yaş 24

6.5 bonservisi millet neden bu kadar dert etti anlamadım sanki kendi ceplerinden çıkıyor :d

neyse allah'tan bedavaya gelip canı yürekten savaşan oyuncularımıza gereken değeri veriyorlar.

Milli maçta marş okumayan olmayacağına göre yine aynı yere geliyoruz, iki Türk takımı arasında oynanan maçta İstiklal marşı neden okunur? Sebebi gereği nedir?
90'li yıllarda artan terör olaylarinda başlamış taraftarlar başlattıgı söyleniyor sonra gelenek haline geldi.
Milli maçta marş okumayan olmayacağına göre yine aynı yere geliyoruz, iki Türk takımı arasında oynanan maçta İstiklal marşı neden okunur? Sebebi gereği nedir?

PvA ne zaman gelecek istanbula
sacha bu akşam gelecekti herhalde

Sözleşmesinin son senesi

Rogonun topçusu, menajer önerisi
valla iyi sanslilarmis , cok ust duzey bir futbolcu degil ama superlig icin bence iyi ve ucuza almislar , erol biraz kanatta oynatarak cocugu bitirmeye calisti ama ofansif orta sahada begeniyorum kendisini baya

90'li yıllarda artan terör olaylarinda başlamış taraftarlar başlattıgı söyleniyor sonra gelenek haline geldi.
O da geldi bizi buldu yani. Çıkış konusundaki olayda hepimiz hassas olmamıza rağmen yine de günümüzde bu yanlış bence. Baksana senden başka konuyu bilen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt