Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadro da bir 40 45 kişi olmuştur.

Avrupa'da ki yol haritamiz
20210725_174100.webp

lig maçlarında hiç izlemedim ama avrupa+hazırlık maçlarında ne zaman denk gelsem beğeniyorum herifi
zamanlamasi cok iyi , biraz riskli dalislar var ama zamanlamayi iyi yapinca guzel hamle oluyor biraz gec kalsa cok penalti yaptirir.
Suratli ve cevik bunlar olunca muthis bir savunmaci ortaya cikiyor.

Evet yılan gibi adam renkdaş keşke alınsa. Son iki sezonda 59 maça çıkmış 10 gol 12 asist. O bölge için süper rakamlar. Çok iyi oyuncu fiyatıda 3 imiş.
Insallah en kötu gedsonun alternatifidir, ve eger gedson isi olumsuza dönduyse hemen bunu alip benficaya bizim de acelemiz yok alternatifini aldik mesajini veririz. Böylece benfica oyun yapiyorsa oyunlarini bozmus oluruz ve son gune kadar bekleyebiliriz. Tabi gedson da gelen teklifleri geri cevirmeli bu durumda

Taylan berkan cicaldau Orta sahası trabzonun ortas sahasından bile kötü adamlarda marek hamsik war bu orta sahayla hiçbir derbi maçını kazanamazlar

Seri Lemina Fernando da Avrupa’nın en iyilerinden biriydi ama maalesef kağıt üzerinde oynanmıyor.

marcaonun yanına değil de marcaonun yerine adam almak lazım -bence
zaten beğenmiyordum topçuluğunu hislerim nefrete kayıyor yavaştan.

yok benim tam tersi. hava ustunlugu zayif, faul kovalarken kendini rahat birakma huyu var biraz ama onun disinda tam istedigim sol stoper. hem teknik hem fiziksel ozellikleriyle. yasi ilerledikce iyice olgunlasacak da bence hala stoper icin epey genc. marcao ile ilk senesinde namaglup sampiyon olduk yine oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt