- 18 Mayıs 2011
- 54.461
- 58.766
- 4.613
Olympiakosun 53 futbolcusu var 30'u yabanci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruben semedoyu beğenir misinOlympiakosun 53 futbolcusu var 30'u yabanci
%1000ruben semedoyu beğenir misin
lig maçlarında hiç izlemedim ama avrupa+hazırlık maçlarında ne zaman denk gelsem beğeniyorum herifi
Şu çocuk var mesela, 3.5-4e çözülür. Boğa gibi kanat.

lig maçlarında hiç izlemedim ama avrupa+hazırlık maçlarında ne zaman denk gelsem beğeniyorum herifi
zamanlamasi cok iyi , biraz riskli dalislar var ama zamanlamayi iyi yapinca guzel hamle oluyor biraz gec kalsa cok penalti yaptirir.lig maçlarında hiç izlemedim ama avrupa+hazırlık maçlarında ne zaman denk gelsem beğeniyorum herifi
Anadolu takımı göbeği gibi.Böyle düşünüyorlarsa işimiz zor.Taylan berkan cicaldau Orta sahası trabzonun ortas sahasından bile kötü adamlarda marek hamsik war bu orta sahayla hiçbir derbi maçını kazanamazlar
marcaonun yanına değil de marcaonun yerine adam almak lazım -bencebenim kafamda wout faes ile birlikte marcao'nun yanına en yakıştırdığım iki adamdan biri ruben semedo.
Insallah en kötu gedsonun alternatifidir, ve eger gedson isi olumsuza dönduyse hemen bunu alip benficaya bizim de acelemiz yok alternatifini aldik mesajini veririz. Böylece benfica oyun yapiyorsa oyunlarini bozmus oluruz ve son gune kadar bekleyebiliriz. Tabi gedson da gelen teklifleri geri cevirmeli bu durumdaEvet yılan gibi adam renkdaş keşke alınsa. Son iki sezonda 59 maça çıkmış 10 gol 12 asist. O bölge için süper rakamlar. Çok iyi oyuncu fiyatıda 3 imiş.
Aslinda Hirvat pazaribiz niye hic yunan pazarina girmiyoruz ya
oda olabilir ama Yunan ligi bizim lige daha cok benziyor , ve futbolcular daha kolay tercih edebiliyorlar eve yakin diye.Aslinda Hirvat pazari
Taylan berkan cicaldau Orta sahası trabzonun ortas sahasından bile kötü adamlarda marek hamsik war bu orta sahayla hiçbir derbi maçını kazanamazlar
marcaonun yanına değil de marcaonun yerine adam almak lazım -bence
zaten beğenmiyordum topçuluğunu hislerim nefrete kayıyor yavaştan.