Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.983
- 12.394
- 1.418
ip tv de digisport 1 kanali var actim maci artik morutanin tam macini izleyen varmi diye sormayin izleyen bayagi olacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç 9 da mi
Net bi isim olmalı bence oradasekidika kalacak gibi.keşke yerli sağlam bi bekimiz olsa.
Ilie, Mutu, Popescu, Chivu, Petrescu, Radu, Iordanescu...
Bunlar da cok onemli oyunculardi.
Lacatus mu Rotariu mu?
RotariuLacatus mu Rotariu mu?
Pancu da ortadüzeydiCosmim Contra
Nasıl vermişler o parayı, adam mı sattılar?2,7’ye almışlar.
Tabiki İzmir takımının oyuncusu nihayetinde kanat forvete daha yatkın bence Ali Akman tarzında bir oyuncu ayakları iyi savunma arkası koşuları iyi bir oyuncu ama son vuruşlarda bence çok eksiği var onları gelistirirse Kenan karaman yerine koy oynasın milli takımda@Burkay Altındall bu çocuk hakkında bilgin var mı?
![]()
Kazımcan Karataş - Oyuncu profili 25/26
Kazımcan Karataş, 23, Türkiye ➤ İstanbul Başakşehir FK, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 16 Oca 2003, Izmir, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Tayfur Bingöl gündeme gelebilir belki seneye sözleşmesi bitecekBoey geldikten sonra da hala sağbek isteyenler görüyorum. Bir yabancı daha zaten olamaz; yerli desek, daha garanti ve ucuz bir yerli de yok. Olsa olsa, stoper için alınacak Kaan Ayhan, gerektiğinde sağbek oynar...
Kulübün ve kadronun içinde bulunduğu şartlar, o denli mükemmeliyetçiliği kaldırabilecek durumda değil; artık anlayın ve sonra üzülmeyin, derim...
ContraMilanın sağbeki vardı, Terim zamanı harika oynuyordu.
Yedlin gidince bir ihtimal 700-1 milyona falan İsmail Çokçalış olabilir. Onun dışında Mahmut Keskin Türk sağ bek olabilir.Boey geldikten sonra da hala sağbek isteyenler görüyorum. Bir yabancı daha zaten olamaz; yerli desek, daha garanti ve ucuz bir yerli de yok. Olsa olsa, stoper için alınacak Kaan Ayhan, gerektiğinde sağbek oynar...
Kulübün ve kadronun içinde bulunduğu şartlar, o denli mükemmeliyetçiliği kaldırabilecek durumda değil; artık anlayın ve sonra üzülmeyin, derim...