Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ip tv de digisport 1 kanali var actim maci artik morutanin tam macini izleyen varmi diye sormayin izleyen bayagi olacak 😊

Adam ısrarla morutanı paylaşıyor. Ho diyebiliriz
Screenshot_2021-07-25-21-07-05-02.webp

bizim kaleci arti geri 4 lu yabanci + forvetimiz yabanci etti 6 yabanci , Berkani almamiz sart ki rahat edebilelim

Transferlerin psv maçının sonrasına kalmasından sonra Alexandru Cicaldau'nun ederinin çok üstüne alınmasıyla benim inancım kalmadı.

Boey geldikten sonra da hala sağbek isteyenler görüyorum. Bir yabancı daha zaten olamaz; yerli desek, daha garanti ve ucuz bir yerli de yok. Olsa olsa, stoper için alınacak Kaan Ayhan, gerektiğinde sağbek oynar...

Kulübün ve kadronun içinde bulunduğu şartlar, o denli mükemmeliyetçiliği kaldırabilecek durumda değil; artık anlayın ve sonra üzülmeyin, derim...

@Burkay Altındall bu çocuk hakkında bilgin var mı?
Tabiki İzmir takımının oyuncusu nihayetinde kanat forvete daha yatkın bence Ali Akman tarzında bir oyuncu ayakları iyi savunma arkası koşuları iyi bir oyuncu ama son vuruşlarda bence çok eksiği var onları gelistirirse Kenan karaman yerine koy oynasın milli takımda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey geldikten sonra da hala sağbek isteyenler görüyorum. Bir yabancı daha zaten olamaz; yerli desek, daha garanti ve ucuz bir yerli de yok. Olsa olsa, stoper için alınacak Kaan Ayhan, gerektiğinde sağbek oynar...

Kulübün ve kadronun içinde bulunduğu şartlar, o denli mükemmeliyetçiliği kaldırabilecek durumda değil; artık anlayın ve sonra üzülmeyin, derim...
Tayfur Bingöl gündeme gelebilir belki seneye sözleşmesi bitecek
Veya İsmail cokcalis sakatlığının durumuna göre

Yedlin gidince bir ihtimal 700-1 milyona falan İsmail Çokçalış olabilir. Onun dışında Mahmut Keskin Türk sağ bek olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt