Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.235
- 18.583
- 2.268
ben bu transfere olumlu bakıyorum.En çok ihtiyacımız olan mevkilerden biri ve şutör iyidir.Bizim leş ligte çok iyi iş yapabileceğine inanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözden kaçan bir hususta ödemenin 3 yıla yayılması.Peşin versek 5 civarı biterdi benceIsin icinde Rumenler olunca bu konuda travma sahibi taraftarimiz endise ediyor dogal olarak.
Ama 6.5 odenmesine inanilmaz sasiranlar var. Kaca alacaktik acaba? Romanya liginden daha buyuk bir lige cok daha buyuk bir kulube oyuncu satiyor adamlar. Aldigi paraya mi satacak? Hele de oyuncu gelisim gosterdiyse.
Düşman popişineDieng bizi zevkten uçurur ama işte alabilir miyiz??? Çok zor tok satıcılar
Topla topla topladieng morutan gedson berkan
şimdi hangisini alıyoruz
Hepsini + Kaan Ayhandieng morutan gedson berkan
şimdi hangisini alıyoruz
Gözden kaçan bir hususta ödemenin 3 yıla yayılması.Peşin versek 5 civarı biterdi bence
Hernani de Gedsondan daha uygun gibi.Dieng'in videolara bakıyorum da Gedson'dan bi tik daha fazla kritik gibi..
Gardaş sen neden hep olumsuzsunkaynak olarak gösterilen sitede takımdan ayrılacak demiyor yav
takımdaki yerini kaybedebilir gibi bir şey diyor ingilizceye çevirince
Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă.
Morutan is likely to lose his place in the team
topçuyla ilgili kanaatin nedir üstat