Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezzal 2,5 maaş ( en iyi senaryo) 3 yıl sözleşme (en iyi senaryo) 3 milyon euro bonservis ( en iyi senaryo) vergisiz 13 milyon euro yapıyor ki vergiyi koyun yüzde 40 bu sefer 17 milyon euro maliyet oluyor.

Morutan 8 bonservis maliyeti var maaşı saymıyorum çünkü genç oyuncu ve 1 milyon euro civarı olur.

Ghezzal'ın satışı olmayacak iken Morutan'ın olacağı kesin gibi bir şey.

Yani Morutan'a verilecek 8 bonservis atla deve değil.

Isin icinde Rumenler olunca bu konuda travma sahibi taraftarimiz endise ediyor dogal olarak.

Ama 6.5 odenmesine inanilmaz sasiranlar var. Kaca alacaktik acaba? Romanya liginden daha buyuk bir lige cok daha buyuk bir kulube oyuncu satiyor adamlar. Aldigi paraya mi satacak? Hele de oyuncu gelisim gosterdiyse.
Gözden kaçan bir hususta ödemenin 3 yıla yayılması.Peşin versek 5 civarı biterdi bence

kaynak olarak gösterilen sitede takımdan ayrılacak demiyor yav

takımdaki yerini kaybedebilir gibi bir şey diyor ingilizceye çevirince

Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă.

Morutan is likely to lose his place in the team

kaynak olarak gösterilen sitede takımdan ayrılacak demiyor yav

takımdaki yerini kaybedebilir gibi bir şey diyor ingilizceye çevirince

Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă.

Morutan is likely to lose his place in the team
Gardaş sen neden hep olumsuzsun

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Menajerin paylaşımı becalinin açıklaması da onu gösteriyor morutan da mutlu gibiydi gol attığında yoksa diğer maçlarda eleştiri aldıktan sonra böyle olmazdı diye düşünüyorum inşallah olumlu sonuçlanır bu transfer de olursa yönetim hakikaten doğru hamleler yapıyor demektir gelecek adına

Morutan Becali arasındaki bu yazılan gerilimler gerçek sanırım. Olma ihitmalini arttıran bir açıklama gibi. Bir de benim anladığım Morutan'ı merkezde oynatıyor bunlar o yüzden de kayboluyor olabilir oyun içinde oyuncu. Mortuan çünkü direk 10 ve sağ forvette asıl etkili olabilir daha doğrusu rakip kaleye yakın olması lazım tarz olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt