Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaynak olarak gösterilen sitede takımdan ayrılacak demiyor yav

takımdaki yerini kaybedebilir gibi bir şey diyor ingilizceye çevirince

Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă.

Morutan is likely to lose his place in the team

eğer yerini kaybedebilir durumu olsaydı bu akşam oynatılmaz hatta kadro dışı olurdu.bence ayrılacak anlamında kullanılmış o söz

Gedson hazırlık maçında süre bulmamış galiba kadroda tutacağız meselesi gerçekse oynaması gerekmez mi ?

kaynak olarak gösterilen sitede takımdan ayrılacak demiyor yav

takımdaki yerini kaybedebilir gibi bir şey diyor ingilizceye çevirince

Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă.

Morutan is likely to lose his place in the team
Morutan muhtemelen takımını kaybedecek diye çeviriyor Türkçe olarak ben ayrılık olarak anladım

Morutan'da da Gedson'da da ıkına ıkına zorla yaptığımız transferlerden önce olan hava var şu anda.

30 metreden gol attı adam Allah aşkına takımdaki yerini diyecek olsa bugün oynamazdi hadi böyle bir düşüncesi var diyelim bugünkü golun üstüne demezdi o niyetle söylemiş olsa bile oyuncunun değerini kendi elleriyle düşürmüş olur hem de transferi için pazarlık varken

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanlız ben mi net göremedim yoksa morutan gol dışında ben hiç ismini dahi duyduğumu cidden hatırlamıyorum.98 numara ve popescu adını bin defa duydum ha bide rakipte markovicti sanırım ipe dizip gol attı ve bayaa potansiyelli görünüyordu

30 metreden gol attı adam Allah aşkına takımdaki yerini diyecek olsa bugün oynamazdi hadi böyle bir düşüncesi var diyelim bugünkü golun üstüne demezdi o niyetle söylemiş olsa bile oyuncunun değerini kendi elleriyle düşürmüş olur hem de transferi için pazarlık varken

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morutan raporu alak mı senden Burkay renktaş

Nasıldır

Seyredenler maçta gol dışında ismini duymamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt