Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210726_003222_com.android.chrome.webp
çeviri bu şekilde

Becali'yi ikna etmeye kızını vermek istemeyen babayı ikna etmeye gider gibi gitsinler ... Hagi,Popescu bizden bir yönetici alıp gelsinler şu çocuğu son yıllarda kaç tane denk geldi böyle genç yetenek Galatasaray sevdalısı çocuk bizi eski rumenlerden dolayı çok net biliyor gelince yabancılık çekmeyecek ve taraftarın vereceği güvenle kesinlikle başarılı olacak ...
Hagi, Popescu geçenlerde ziyaret etmişti bence bunun altında bu yatıyor hoca onlardan transferleri çözmelerini istemiştir

Bilmiyorum. 40 milyon sadece bonservise harcayabilir miyiz ? Ha harcarsak da şikayetçi olmam tabii.
Yani eğerki 40 milyon olayı doğru ise bir kısmınıda Gedsona harcamazsak hakkaten çok üzülürüm, çocuk bizde denendi be tuttu ve hatta hakkaten tek başına çarpıştı resmen az kalsın şampiyon bile yapıyordu ve yaptıda, kuşların şikesi sayesinde sayılmadı o başka.

Barış Alper
Çikaldau
Gedson
Morutan
Boey
Berkan
Bence stoper de almamız lazım hepsini toplarsam yaklaşık 40 eder. Artı sol ve sağ bek yerli yedek de lazım bence.

Hatta kaleci yerli genç Muslera bazı maçlarda kenarda otururken yerli sınırlaması için kaleci de alınmalı

bugün oynadıkları maçta morutan'ı bizim oynatmayı planladığımız yerde herifler cordea'yı oynattılar

morutan kaleye biraz daha uzak sağ iç gibi oynadı.

hatta transfermarkt da o şekilde girmiş bölgesini.
ligin ilk maçında da öyle oynatmışlar.
arada avrupa maçı oynamışlar orada da sağ kanatta cordea oynamış.

bu adamın kanat olduğuna emin miyiz ?
Geçen seneki ligde oynadığı maçlarda ısı haritası komple sağ kanat. Transfermarktta daha çok 10 numara oynadığı yazıyor. Olay nerede oynattığın değil oyuncunun içgüdüsel olarak nereye kaydığı. Serbest oyuncu rolü vericez ve sağ kanada doğal olarak kendini kaydıracağı için oranın oyuncusu gibi görünecek sahada.

Morutan ı stoch a benzettim niyeyse... Umarım sonu benzemez...

Ve bu maçlarda kötü oynadığı söyleniyor yani mevki orası olmadığı için kötü oynamış olabilir mi?
açıkçası bilmiyorum üstat. ama bugün oynadıkları maçın ilk yarısını izlediğimde performansını pek beğenmedim. şahane bir gol atsa da hiç aktif değildi.

pozisyon olarak da sağ iç gibi oynadı. sağ önde oynayan oyuncuları çok etkiliydi.

Gedson gelmezse ortasaha Cici , Taylan/Berkan , Dieng olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt