Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.832
- 12.820
- 1.948
acaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
Hayır Twitter’da bükreşliler kuduruyor şu an morutana

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz

Hagi, Popescu geçenlerde ziyaret etmişti bence bunun altında bu yatıyor hoca onlardan transferleri çözmelerini istemiştirBecali'yi ikna etmeye kızını vermek istemeyen babayı ikna etmeye gider gibi gitsinler ... Hagi,Popescu bizden bir yönetici alıp gelsinler şu çocuğu son yıllarda kaç tane denk geldi böyle genç yetenek Galatasaray sevdalısı çocuk bizi eski rumenlerden dolayı çok net biliyor gelince yabancılık çekmeyecek ve taraftarın vereceği güvenle kesinlikle başarılı olacak ...
Yani eğerki 40 milyon olayı doğru ise bir kısmınıda Gedsona harcamazsak hakkaten çok üzülürüm, çocuk bizde denendi be tuttu ve hatta hakkaten tek başına çarpıştı resmen az kalsın şampiyon bile yapıyordu ve yaptıda, kuşların şikesi sayesinde sayılmadı o başka.Bilmiyorum. 40 milyon sadece bonservise harcayabilir miyiz ? Ha harcarsak da şikayetçi olmam tabii.
Neden 40?
Geçen seneki ligde oynadığı maçlarda ısı haritası komple sağ kanat. Transfermarktta daha çok 10 numara oynadığı yazıyor. Olay nerede oynattığın değil oyuncunun içgüdüsel olarak nereye kaydığı. Serbest oyuncu rolü vericez ve sağ kanada doğal olarak kendini kaydıracağı için oranın oyuncusu gibi görünecek sahada.bugün oynadıkları maçta morutan'ı bizim oynatmayı planladığımız yerde herifler cordea'yı oynattılar
morutan kaleye biraz daha uzak sağ iç gibi oynadı.
hatta transfermarkt da o şekilde girmiş bölgesini.
ligin ilk maçında da öyle oynatmışlar.
arada avrupa maçı oynamışlar orada da sağ kanatta cordea oynamış.
bu adamın kanat olduğuna emin miyiz ?
Stoch Google dan şampiyonlar liginde nasıl oynanır tarzı şeyler aratiyormus halâMorutan ı stoch a benzettim niyeyse... Umarım sonu benzemez...
açıkçası bilmiyorum üstat. ama bugün oynadıkları maçın ilk yarısını izlediğimde performansını pek beğenmedim. şahane bir gol atsa da hiç aktif değildi.Ve bu maçlarda kötü oynadığı söyleniyor yani mevki orası olmadığı için kötü oynamış olabilir mi?
Diagne süper lig hadi de Luyindama 94’lü Belçika liginin en iyi stoperiydi gelirken? Çok da sallamamak lazımDiagne ve Luyindama'ya 13+8 toplam 21 milyon bayıldık o paraya Cica,Morutan ve Gedsonu aliyorsun Abdurrahim ve saz arkadaşlarının yatacak yeri yok ...
Böyle futbolcu değil bize dünyaya da gelmez daha
hazır rumen topçular demişken...
luyindamadan faydalandik , diagne 3 milyondan fazla etmez, Zafer biryol, makukula Okan Yılmaz gibi kof oyuncular da çok gol attı bu ligde dedik , 13 nedir yaw 2 yıldır onun. yüzünden bonservisli transfer yapamıyoruzDiagne süper lig hadi de Luyindama 94’lü Belçika liginin en iyi stoperiydi gelirken? Çok da sallamamak lazım