Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsi 50'lik dede zaetn. genç ve kalitelisini getiremediğimiz için bunlara kalıyoruz. öyle konuşuyonuz ki sanki iyi alman gelse bayram, marcao, aytaç, feghouli filan sahada yağ gibi kayacak. iyi alman da feldkamp gibi anca almanya'nın vasat gurbetçilerinden getirir takıma. onun kadar büyük bi teknik adamsa ligde şampiyonluğa oynatır onun gibi, avrupa'da gene leverkusen'e filan 5'lik oluruz. çünkü işin avrupa tarafında koşmanın moşmanın filan bi geçerliliği yok, oyuncun kaliteliyse sabaha kadar koş gene senden iyi kadro sana üstün gelir. bizde nakit para olmadığı için bonservis ödemeyip ihtiyar boştakilerin maaşlarına yükleniyoruz. tersini becerebilmek için para lazım, kaynak lazım. onu yapabilecek yeterlilikte adam da terim'in bu kadar boynuna boğazına asılmaz, yapan çıkarsa terim o zaman gerçekten topun ağzına gelir, o olana kadar beşiktaş'ın sergen'e yaptığı gibi 1 ay karakter-feda diye geçinip %100 zamlı maaşla herifin kucağında zıplamaya devam edersin.
Neresi 50'lik dede Gökhan? Kaleci Muslera'yı ayrı koyuyorum
Sekidika(25)
Alpaslan(28)
Luyindama((27)
Marcao(25)
Ömer Bayram(29)
Aytaç(28)
Emre K(26)
Kerem(22)
Arda(34 allah bilir benden çok puro,alkol içiyor ama el öpmeye takıma getirildi)
Babel (34)
11 de iki tane 28 üstü adam var, sen bana dede diyorsun bu adamlara. Türk topçuların çoğu fizik gücü yüksek olduğu için bir şekilde sivrildiler senin liginde. Dün yürüyen ceset gibiydi takım; bu takım nasıl bir antrenman yapıyor? Dünkü maç için yapılan hazırlık antrenmanlarını TR liginde herhangi bir antrenör(TD demiyorum bak) zaten yaptırırdı hatta daha iyisini bile. Koşmanın filan bir geçerliliği yok diyorsun; İtalya Milli Takımını hiç izlemedin mi sen? Senin görevin TD olarak takımı sezon öncesi fizik olarak üst seviye hazırlamaktır; ondan sonra zaten söylenir bu takımın kalite eksiği var diye. Bugün Galatasaray'ın ilk eksiği fiziki yetersizliği sonra kalite.

Vasıfsız adamlar herkesi kendiniz gibi vasıfsız görüp eleştirme hakkını elden almaya çabalayanlar var.

2011 yılından beri çağa ayak uyduramayan adamı eleştirmeye eğim de ne yapacağım.
Futbolu başaramadığı son 3 yıldır yüzümüze çarpmaktan bıkılmadı hala burada yapılan edebiyata bak.

Kimse kurusa bakmasın da yanında sürekli dil atan adamları barındıran eleştiriye kulakları kapalı kim olursa olsun kimseye saygı duymam.. Şu hayatta sevmediğim ilk şey en çok ben biliyorum kimse bilmiyor safsatası.
100 kişilik futbol ekosisteminin içinde transferden oyuncunun topun neresine vuracağına kadar işin içine girip hiçbir şey yapamayan adama saygı duyamam.
4 senedir takımın başında adamlar 3 milyona osimheni satarken 1 sene sonra sürgüne gönderilen tettehi istersen son gün diagneye tamam dersen ve bu adam geldiğindne beri sana katkı sağlamış şampiyonluğun baş mimarlarından biri olmuşken sürekli gizli kadro dışı bırakırsan. O parayı niye verdirdin diye sorarım.

Elalem 0 Euro harcayarak en azından bir tane özelliği sürper seviyede olan hoijdonku alırken sen üzerine imza parası da verip Aytaç ile Alparslan gibi herifleri alıyorsan sorun kimsede değil sendedir sende.
Her sene en az orta kalite bir oyuncuyu 0 TL'ye kadroya katsaydın şuan en azından geniş bir kadron olurdu.
Hikaye anlatmayı bi bırakalım adam riske girmek istemiyor riske girmeden iş yapacaksak aynı parayı ve planlamayı gider kaliteli sistem hocasına verirsin en azından bir futbol bilgisine sahip olursun

Burak Elmas enkaz devralacağını biliyordu . Ama seçim öncesi transferlerle ilgili söylediği 100 sözden 99 u malesef yalan 😡

Maç konusu ve bu konudan okuduğum sayfalardan gördüğüm sonuç
Terim gitmeli yerine iyi bir kondüsyoner gelmeli

Fatih Terim son 2-3 yıldır geçmişin kredilerini yiyor . Takımında en ufak bir ilerleme yok . Emre Akbaba / Ömer Bayram / Babel sevdası bitirdi takımı

Terim'den iyi alternatifler var ama getiremezsin. Kaç tane başkan aday oldu bir tane isim duyamadık yabancı hoca konusunda.

Burada da 2 senedir soruyorum bir tane mantıklı isim söyleyen olmadı ben Graham Potter'ı istiyordum mesela adam EPLye gitti.

Farioli gibi birini bulmak da kolay değil.

Terim gitsin diyorlar mesela kim gelsin diyorum? Adam Gasperini diyor yani dünyadan haberi yok, düne kadar Nagelsman gelsin diyen birisi vardı.
Adminim seçimden sonra sıkışık zaman vs ben de sana hak verdim terim devam etsin, bişeyleri değiştirir, kafası yeni yönetimle rahat olur vs dedim ama yok olmuyor, olmayan bişeyler var. En başta takım çalışmamış yav 3 yıldır aynı td nin olduğu bir takım bu kadar acemi bu kadar sistemsiz olur mu ya. Yazdığın isimler tamam zor, gelmez ama senede 50 milyon euro maaş ödüyorsan bişeyler yapmak zorundasın asgari seviyede. Bunu onlar düşünmek zorunda biz değil. Misal psv hocasını yada benzerlerini getirmek çok da zor olmasa gerek. Bilemiyorum valla dünya para harcayıp kendini açmaza sokmak bu olsa gerek.

Ne gerek var Gedson a Fatih Hocam Ömer Bayramı ceker oraya . Nasıl olsa çok koşuyor Ömer

Rui costayla bile anlaşamıyorlar şaka gibi. Biri devreye girip alacak.
muhtemelen bizimkiler kiralık+opsiyon teklifi yapıp duruyorlar parasızlıktan
benfica da bizimkilerde para olmadığını bildiğinden opsiyonunu kullanamayacağımızı tahmin ediyordur.

beşiktaş'ın bonservisinin yarısına nakit teklif ettiği doğru ise onlar alır.

Neresi 50'lik dede Gökhan? Kaleci Muslera'yı ayrı koyuyorum
Sekidika(25)
Alpaslan(28)
Luyindama((27)
Marcao(25)
Ömer Bayram(29)
Aytaç(28)
Emre K(26)
Kerem(22)
Arda(34 allah bilir benden çok puro,alkol içiyor ama el öpmeye takıma getirildi)
Babel (34)
11 de iki tane 28 üstü adam var, sen bana dede diyorsun bu adamlara. Türk topçuların çoğu fizik gücü yüksek olduğu için bir şekilde sivrildiler senin liginde. Dün yürüyen ceset gibiydi takım; bu takım nasıl bir antrenman yapıyor? Dünkü maç için yapılan hazırlık antrenmanlarını TR liginde herhangi bir antrenör(TD demiyorum bak) zaten yaptırırdı hatta daha iyisini bile. Koşmanın filan bir geçerliliği yok diyorsun; İtalya Milli Takımını hiç izlemedin mi sen? Senin görevin TD olarak takımı sezon öncesi fizik olarak üst seviye hazırlamaktır; ondan sonra zaten söylenir bu takımın kalite eksiği var diye. Bugün Galatasaray'ın ilk eksiği fiziki yetersizliği sonra kalite.

bu oyunculardan sekidika ve luyindama harici atletizmiyle fark yaratan bi profil olduğunu düşünmüyorum. sekidika zaten sahanın en iyisiydi, luyi de geçirdiği sakatlığın üstüne geri dönüşünü yapması için güç bi pozisyonda. türk futbolcunun atletini bulmak güç, yaradılış olarak öyle atlet bi millet değiliz yani. yabancı sınırlaması olmasa da biz gidip bayram-aytaç-alpaslan'la filan oynasak amenna derim ama kadroya 20 tane yabancı yazamıyorsun ne yazık ki. onun için seçerek alman gerek, seçtiklerin de genelde pahalı oynuyor ondan bahsediyorum. koşma dediğin zaten kondisyonerle ilgili bi durum, orda da 20 yıldır futbol piyasasının içinde bi herif var, terim niye tek suçlu oluyo onu anlamadım. italya'yla farklı olark tabii ki onlar çok koşmaktan önce doğru koşmayı, takım halinde öne gelmeyi biliyolar o ayrı mesele ama italya'nın genel kadrosuyla galatasaray'ın dünkü kadrosu arasında fark yaratan en son noktanın koşu mesafesi olduğunu düşünüyorum.

Adminim seçimden sonra sıkışık zaman vs ben de sana hak verdim terim devam etsin, bişeyleri değiştirir, kafası yeni yönetimle rahat olur vs dedim ama yok olmuyor, olmayan bişeyler var. En başta takım çalışmamış yav 3 yıldır aynı td nin olduğu bir takım bu kadar acemi bu kadar sistemsiz olur mu ya. Yazdığın isimler tamam zor, gelmez ama senede 50 milyon euro maaş ödüyorsan bişeyler yapmak zorundasın asgari seviyede. Bunu onlar düşünmek zorunda biz değil. Misal psv hocasını yada benzerlerini getirmek çok da zor olmasa gerek. Bilemiyorum valla dünya para harcayıp kendini açmaza sokmak bu olsa gerek.
Valla ben 2. şampiyonluktan sonra Terim gitmeli diyordum ama son iki seneyi öyle geçirdikki başka hoca olsa 10 kere giderdi.

Ben gitsin kalsında değilim de Koç bile aylarca hoca aradı getiremedi, biz kimi getirebiliriz. Okan'ı severdim ama o da işler kötü gidince çok sinirleniyor, kontrolsüzleşiyor.

Valla ben 2. şampiyonluktan sonra Terim gitmeli diyordum ama son iki seneyi öyle geçirdikki başka hoca olsa 10 kere giderdi.

Ben gitsin kalsında değilim de Koç bile aylarca hoca aradı getiremedi, biz kimi getirebiliriz. Okan'ı severdim ama o da işler kötü gidince çok sinirleniyor, kontrolsüzleşiyor.

Farioliyi kapmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt