Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la sana diyom ki bu takımın fizik antrenmanıyla düzelecek bişeyi yok. dünkü takıma at dopingi verip sahaya atsan 5 değil 4 yerdi en fazla. kadronun çok daha iyi olması lazım, bunu yeni başkan geldi, ben bunu yönetirim diye terim zorlamadıysa esas hatası ordadır, yoksa aytaç-kılınç-arda orta sahasıyla ne yapacaktın da psv gibi 10 tane yabancı getirip 40 ülkeden topçu sömüren ülkenin takımını fizikte altına alabilecektin anasını satıyım. gitmişin orta sahası veratti-jorginho-barella olan takıma bakıp top böyle oynanır diyosun, o kadroyu şenol'a ver o bile takımını eskaza gruptan çıkartır.
İlk cümlede skoru bir kenara bırak dedim hala bana skor diyorsun. Tudor'u sevmem ama ilk zamanki maçlarını hatırla nasıl boğuyordu rakibi o küçümsediğin fiziki yeterlilik sayesinde; sonra noldu? Hoca geldi taban yaptı o özelliğin senin 3 senedir. Hadi PSV'yi salla bana ligde kendi anamızın liginde 10 tane maç say hoca geldiğinden beri üstün geldiğimiz.

la sana diyom ki bu takımın fizik antrenmanıyla düzelecek bişeyi yok. dünkü takıma at dopingi verip sahaya atsan 5 değil 4 yerdi en fazla. kadronun çok daha iyi olması lazım, bunu yeni başkan geldi, ben bunu yönetirim diye terim zorlamadıysa esas hatası ordadır, yoksa aytaç-kılınç-arda orta sahasıyla ne yapacaktın da psv gibi 10 tane yabancı getirip 40 ülkeden topçu sömüren ülkenin takımını fizikte altına alabilecektin anasını satıyım. gitmişin orta sahası veratti-jorginho-barella olan takıma bakıp top böyle oynanır diyosun, o kadroyu şenol'a ver o bile takımını eskaza gruptan çıkartır.

biz bu takımları zamanında yenerken de hollanda 40 ülkeden topçu sömürüyordu ve bizde yabancı o zaman 3 5 civarıydı o zaman nasıl oluyordu

Vallaha şu devre arasında İrfan Can'ın gelmesini inan çok istiyordum. Yaşı genç, Şampiyonlar Ligi tecrübesi var, Milli takım oyuncusu. Bonservisi biraz fazla olsa da eğer alabilseydik uzun yıllar takıma katkı sağlayabilirdi. Özellikle de yabancı sınırının revize edilmesi sonrası.

İrfanı başağa gittikten sonra değil başağa gitmeden önce alacaksın eğer almak istiyorsan. Biz Ahmet Çalık gibi ne idüğü belirsiz adama 2.5 milyon€ gömüp alırken başak aynı paraya aynı takımdan irfanı aldı vizyon diye dert yakınıp dururuzda kulüp 20 yılda öyle bir geriye gitti ki akıl alır gibi değil tam tersi olması gerekirken

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a4i5LoV.png

he bunu kesin aliriz

biri sivas maçının başlığını açsın gerçek avrupa fatihini takip edelim.
:D hala laf dokunduruyorsun aklınca

hocayı yeri geldi herkes övdü bir dönem ama senin kadar uç noktalarda yorum yazıp sonrasında kimse fanboyluk yapmadı.
sıkılmadın mı terimcilik oynamaktan ciddi soruyorm
Gökhan Gel' Alıntı:
Biraz Galatasaraylıyım diyen adam safi şu sezondaki rezilliklerden sonra ederdi zaten. Ama aynı Şenor gibi milli takımda açık bulunmadığından iyice dibi gösterene kadar kalacaktır. İçerde yabancısız Tuzla'ya 2-0 yenilen takıma hala ''öyle şeyler yaşattın ki'' marşları söyleyen taraftara müstehak.

Gökhan Gel' Alıntı:
Kovulmamalı. Buraya kadar getirip bu kadronun kahrının bir garibana çektirilmesini istemem. Sene sonuna kadar kalsın, şu kadroyla şampiyonluk verirse istifa filan beklenmeden kovulmalı. Hoş, şu 4 aydan sonra istifanın yanına yaklaşmaması da onun ayıbı zaten.

Fatih Terim in geleceğin takımını kurabilecegine inanan var mi ? Benim yok malesef

İlk cümlede skoru bir kenara bırak dedim hala bana skor diyorsun. Tudor'u sevmem ama ilk zamanki maçlarını hatırla nasıl boğuyordu rakibi o küçümsediğin fiziki yeterlilik sayesinde; sonra noldu? Hoca geldi taban yaptı o özelliğin senin 3 senedir. Hadi PSV'yi salla bana ligde kendi anamızın liginde 10 tane maç say hoca geldiğinden beri üstün geldiğimiz.

o fiziki yeterliliği sağlamak için 40 milyon bonservis ve hala bitmeyen maaş yüklerinin altına girmiştin emrah. buna karşın gene büyük deplasmanlarda patatese bağlayıp ts-bjk ve başak'a rezilleri oynuyodun. avrupa'daki daha büyük rezilliğe ise o 40 milyon bonservisli oyuncuların bi kısmı gelmesine karşın tamamı yetişmediği için dahil etmiyorum.

kendi ligimizde geçen yıl 42 haftada 85 puan toplayıp gol averajı ve şaibeyle şampiyonluğu bırakmışız. üstün geldiğimiz 10'dan fazla maç vardır ama şimdi başa dönüp saymaya üşendim. hakikaten rezil olduğumuz bi rize maçını hatırlıyorum ama hocanın etebo sevdasına çıkıp bok ettiğmiiz. onun dışında yine taylansız oynayıp kendi ayağımızdan verdiğimiz sivasspor ve cüneyt çakır'ın mı ne bizden çalıp evrenspor'a hediye ettiği ankaragücü maçı vardı. ilk yarı o kadronun ligde şampiyonluk yarışında kalması bile başlıbaşına bi teknik adam becerisiydi. deplasmanda trabzon'u oğulcan-arda-kılınç ön hattıyla rezil ettik biz. hocanın kötü yönleri var ama daha kötüsünü görmedik değil. onu yaşamamak için hocadan önce diğer eksiklerimizi kapatmayı düşünmeliyiz fikrini savunmaktayım.

bu da dogru,şu anda da kadro yok ortada

Burak elmasda zaten hocanın istedikleri alınmadı diye konuştuğunu hatırlıyorum. Ama sorun artık bu değil. Hocayı seviyorum ama artık farkına varmalari ciddi profesyonel bir yardımcı ekip ile çalışmalı. Yanına aldığı Selçuk inan yada Necati ise önce alt yapida başarı saglamali yada klup gekecek için guveniyorsa yurtdışında eğitim alabilecekleri yere gondermeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt