- 12 Ocak 2013
- 52.386
- 62.446
- 4.323
38 yaşında dani alves hala taş gibi yeminle hayranım bu adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlara verecek cevabınız var mi?gedsonun fizigi nasil iyi hale geldi mesela?halil nasil forma girdi?
Yahu harbiden dediğimi anlamıyorsun.o fiziki yeterliliği sağlamak için 40 milyon bonservis ve hala bitmeyen maaş yüklerinin altına girmiştin emrah. buna karşın gene büyük deplasmanlarda patatese bağlayıp ts-bjk ve başak'a rezilleri oynuyodun. avrupa'daki daha büyük rezilliğe ise o 40 milyon bonservisli oyuncuların bi kısmı gelmesine karşın tamamı yetişmediği için dahil etmiyorum.
kendi ligimizde geçen yıl 42 haftada 85 puan toplayıp gol averajı ve şaibeyle şampiyonluğu bırakmışız. üstün geldiğimiz 10'dan fazla maç vardır ama şimdi başa dönüp saymaya üşendim. hakikaten rezil olduğumuz bi rize maçını hatırlıyorum ama hocanın etebo sevdasına çıkıp bok ettiğmiiz. onun dışında yine taylansız oynayıp kendi ayağımızdan verdiğimiz sivasspor ve cüneyt çakır'ın mı ne bizden çalıp evrenspor'a hediye ettiği ankaragücü maçı vardı. ilk yarı o kadronun ligde şampiyonluk yarışında kalması bile başlıbaşına bi teknik adam becerisiydi. deplasmanda trabzon'u oğulcan-arda-kılınç ön hattıyla rezil ettik biz. hocanın kötü yönleri var ama daha kötüsünü görmedik değil. onu yaşamamak için hocadan önce diğer eksiklerimizi kapatmayı düşünmeliyiz fikrini savunmaktayım.
biz bu takımları zamanında yenerken de hollanda 40 ülkeden topçu sömürüyordu ve bizde yabancı o zaman 3 5 civarıydı o zaman nasıl oluyordu
hala laf dokunduruyorsun aklınca
hocayı yeri geldi herkes övdü bir dönem ama senin kadar uç noktalarda yorum yazıp sonrasında kimse fanboyluk yapmadı.
sıkılmadın mı terimcilik oynamaktan ciddi soruyorm
bunlara verecek cevabınız var mi?gedsonun fizigi nasil iyi hale geldi mesela?halil nasil forma girdi?
Yahu harbiden dediğimi anlamıyorsun.
Aynı kadro FT'nin eline de geçti ve o boğucu üstünlüğü kuramadı diyorum sana. Bu takıma transfer/kaliteden önce daha düzgün bir antrenman ve fiziki olarak yeterlilik lazım diyorum; car car car transfer diyorsun. Aç Yedlin'in PL maçlarından rastgele ikisini izle sonra gel bizde ki maçlarını izle ve objektif olarak sorun ne olduğunu yaz.
Yaw zaten hazirlik maci ayarlayamiyorlar. Hic olmazsa mac yapmis oluruz. Ayak tenisinden iyidirKeşke PSV'ye elenince tüm Avrupa kulvarlarından elenme şansımız olsaydı maalesef Avrupa maçlarımız artık zaman kaybı, En vasat Avrupa takımları bile tempolarıyla bizi mahvediyor anca Türkiye Liginde iddialı olabiliriz.
bunlara verecek cevabınız var mi?gedsonun fizigi nasil iyi hale geldi mesela?halil nasil forma girdi?cevabiniz yoksa şu anki eleştiriler de anlamsiz
Sal gitsin işte Gökhan. Bugün tutup Farioli'yi getirsek zaten en kötü takım bu kadar oynar.hacı zaten otomatikman beğendiğin yusuf kara mesajlarında yorumlarıma bakarsan o zamanki terim'i herkesten fazla eleştirdiğimi görebilrisin. şu andaki yokluktaki terim'i de herkesten az gömmeye çalışıyorum. saygılar.
Türk milleti olarak atletik vücut kısmına katılmıyorum 2000 sonrası genç nesilde gayet atletik bir vücut var, ayrıca hayvan gibi de güçlü yarma olanlar var, bizim tercihlerimiz hep yanlış hep teknik peşindeyiz. Altyapıdan 176 üstü oyuncu çıkmıyor çıkanlar da güçsüz olduğundan sisteme ayak uyduramıyor. Millet çağlar gibi oyuncuları yetiştirirken sen neredeyse sonsuz bir güç ve bütçeyle kimseyi yetiştiremiyorsan kafadan mentalite yanlıştırbu oyunculardan sekidika ve luyindama harici atletizmiyle fark yaratan bi profil olduğunu düşünmüyorum. sekidika zaten sahanın en iyisiydi, luyi de geçirdiği sakatlığın üstüne geri dönüşünü yapması için güç bi pozisyonda. türk futbolcunun atletini bulmak güç, yaradılış olarak öyle atlet bi millet değiliz yani. yabancı sınırlaması olmasa da biz gidip bayram-aytaç-alpaslan'la filan oynasak amenna derim ama kadroya 20 tane yabancı yazamıyorsun ne yazık ki. onun için seçerek alman gerek, seçtiklerin de genelde pahalı oynuyor ondan bahsediyorum. koşma dediğin zaten kondisyonerle ilgili bi durum, orda da 20 yıldır futbol piyasasının içinde bi herif var, terim niye tek suçlu oluyo onu anlamadım. italya'yla farklı olark tabii ki onlar çok koşmaktan önce doğru koşmayı, takım halinde öne gelmeyi biliyolar o ayrı mesele ama italya'nın genel kadrosuyla galatasaray'ın dünkü kadrosu arasında fark yaratan en son noktanın koşu mesafesi olduğunu düşünüyorum.
+1Salıyorum futbolu hoççakalın.
Kanser olmaya değmez.
Yuh oynuyor mu hala? 2015 yazinda bize gelmeyi kabul etmisti ama pahali diye almayarak sagbeke 30 tane oyuncu aldik38 yaşında dani alves hala taş gibi yeminle hayranım bu adama