Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlara verecek cevabınız var mi?gedsonun fizigi nasil iyi hale geldi mesela?halil nasil forma girdi?cevabiniz yoksa şu anki eleştiriler de anlamsiz

Adam mac oynaya oynaya kondisyon kazandi halilde ust uste oynayinca kondisyonu artti bu arguman antreman yapmadiklarinin kaniti adam kendi kendini yalanlamis

Ayrica avrupa macina ciksaydik yine ezer gecerlerdi bizim ligin seviyesi bu kadar ilk yapilmasi gereken avrupa antreman taktiklerini almis bir hoca getirmek ozaman sezon basinda rakibi nasil eziyorsun gorursun

Tudorun takiminda feghouli belhanda gibi pres yapmayan adamlar bile kopek gibi kosuyordu idman demeyin kimsede savunmasin terim idman filan yaptirmiyor yaz okulu gibi manchini hocam ders versin

Fatih hoca 2017-2018 sezon ortasinda geldi. 3.5 sezon oldu. Mac sonu cikip neden 3 yil daha lazim dedigimi anladilar diyor, o zaman ben de diyorum ki hocam maalesef olmadi. Futbol’da duygusalliga yer yok. CL’de ve EL’de son yillarda gruplardan cikan takimlara bakin, adamlar dusuk butceyle neler yapiyor, biz ise Falcao, Seri, Nzonzi, Lemina, Babel, Luyindama, Mariano, Fernando, Ndiaye, Diagne, Belhanda, Feghouli, Andone gibi adamlara milyonlari verip avrupa’da bir bok oynamadik.

Dun ilk 11’de maca cikan oyuncularin yarisindan fazlasi transfer donemi bittikten sonra ilk 11’de olmayacak ama yine de psv’den 5 tane yeme hakkin yok. Adamlarin en iyi iki oyuncusu oynamadi bile. Hoca ciktigi her avrupa macinda taktiksel olarak ezildi maalesef.
Bunu terimseverlere anlatamiyoruz.bana neden terimsporlulardan twit tasiyosun diyolarda ben iki tarafi da hakli buluyorum.hoca gitmeli ama su an degil

maç sonu açıklamalarına bakın sürekli demiştim etmiştim mesajını vermiştim
ulan bir insan sürekli ön alma çabalarıyla uğraşır mı?
sen dedin ettin senin hiç bir suçun yok ama işte biz gerizekalı marabalar anlayamıyoruz bir türlü

5 para etmez takımı basit oynatacan. En çok bildikleri formatta oynatacan. Format uydurmayacan pozisyon uydurmayacan. Sahada kim nereye kosacagini ne yapacağını dün bilmiyordu.

şu futbolu bilmeme savı da baydı artık. Altı üstü futbol yahu, kompakt ve pas alanı yaratan takımlar başarılı oluyor. Antrenman sistemleri de belirli zaten her yerde. Bir zahmet de eleştirebilelim sayın teknik direktörü. Dün ki dizilişi gören 1 kişi bile umutlandıysa o kişi futbolu bilmiyordur biz değil.
Herhangi bir genç insana 3 milyon euro versen senelik, adam futbol profu olur bir senede. Insan utançından bir şey öğrenip çözeyim ister.

Antreman safsatasına gülüp geçiyorum. Ağzı olan konuşuyor yav 50 yıldır futbolun içinde olan adama 15 yaşında ergenler akıl veriyor
Yav he he 50 yildir futbolun icinde dogruda son 10 senede futbol tamamen evrim degistirdi terim kendini gelistirmedi en iyiyi ben bilirim ben imparatorum diye diye bugunlere geldik gazlayin devam edin
Ligteki en dandik hoca bile terime idman konusunda ders verir o evlatlariyla ayak tenisi oynasin

Sende yetenekli, teknik oyuncu sayısı çok az.. yok gibi.. adam iki kişi verkacla çatala takıyor gotze ile. Sende ne bu oyuncu var ne böyle bir aksiyon.

Yav he he 50 yildir futbolun icinde dogruda son 10 senede futbol tamamen evrim degistirdi terim kendini gelistirmedi en iyiyi ben bilirim ben imparatorum diye diye bugunlere geldik gazlayin devam edin
Ligteki en dandik hoca bile terime idman konusunda ders verir o evlatlariyla ayak tenisi oynasin

40 yaşındaki ergen hocalar tokat manyağı yapıyor
gerard dün diploma aldı ertesi gün fucktername verdi

40 yaşındaki ergen hocalar tokat manyağı yapıyor
gerard dün diploma aldı ertesi gün fucktername verdi
Bitti abicim Terim Denizli Senol bunlar bitti artik kabul edin Iyi kadro gelirse sampiyon oluyorlar yoksa bir halta yaradiklari yok Senolun elindeki bjk kadrosuyla herkes sampiyon olurdu turkiyenin cok uzerinde kadrolari vardi

Antreman safsatasına gülüp geçiyorum. Ağzı olan konuşuyor yav 50 yıldır futbolun içinde olan adama 15 yaşında ergenler akıl veriyor
Semih reis,
Hiç bir iş yerinde çalıştın mı bilmiyorum. Genelde yaşlı müdürler ile anlaşmak ve bir şeyleri revize edebilmek ne kadar güçtür bilir misin? Bahsettiğim müdürler yüksek mühendis veya 30 senedir işin içinde olanlar bu arada. Aynısı futbolda da çok rahat olabilir. Yapıcı eleştirmek, fikir vermek kötü bir şey değil. Sıkıntı; en ufak ıslıkta bunlar seyirci taraftar değil diyen zihniyettedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt