Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Bu takım Avrupa elemelerini geçer diyebileniniz var mı şu an?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım Avrupa elemelerini geçer diyebileniniz var mı şu an?
Hemen simdi alman bi td
Büyük ihtimal az süre alan ve oynamayan oyunculari böyle hazir tutuyorlar.imrenmemek elde degil yawBu gerçek mi ya bizimkiler de 3 gün tatildeevren bizle taşşak geçiyor attık
Hemen simdi alman bi td
Vaziyet o kadar kötü ki sadece temel futbolun gerekliliklerini yerine getiren herhangi bir Avrupa takımı bizi eleyebilir şu anda. Yeterince taşşak malzemesi olduk zaten, bir de konferans ligine düşürsek insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz valla.Biz iyi olduğumuz için değil de rakibimizin seviyesi baya düşük olduğundan biraz umudum var Avrupa ligi elemesi için, zaten o turu geçince diğer turda elensek bile konferans ligi gruplarına kalıyoruz en kötü ihtimal.
Tek kişi mi buYeni bir oyuncu kesfettim
Antony Matheus dos Santos/Ajax
Biz alamazmıyız acaba![]()
orada oynayacağız muhtemelen. hazırlıklı olalım.Vaziyet o kadar kötü ki sadece temel futbolun gerekliliklerini yerine getiren herhangi bir Avrupa takımı bizi eleyebilir şu anda. Yeterince taşşak malzemesi olduk zaten, bir de konferans ligine düşürsek insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz valla.
Hemen simdi alman bi td
niye olmasın gedson babadan galatasaraylı mıGedson Bjk olmaz. Gedson Avrupa’da bir takıma gider ya da son hafta bize gelir.
Vaziyet o kadar kötü ki sadece temel futbolun gerekliliklerini yerine getiren herhangi bir Avrupa takımı bizi eleyebilir şu anda. Yeterince taşşak malzemesi olduk zaten, bir de konferans ligine düşürsek insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz valla.
Beni engellemiş herhalde söylesene maç kondisyonu ile diğeri farklı şey. Kafa ütülemesin ne yidüğü belirsiz hesapların görüşlerini buraya taşıyıp.