Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım Avrupa elemelerini geçer diyebileniniz var mı şu an?

Biz iyi olduğumuz için değil de rakibimizin seviyesi baya düşük olduğundan biraz umudum var Avrupa ligi elemesi için, zaten o turu geçince diğer turda elensek bile konferans ligi gruplarına kalıyoruz en kötü ihtimal.

Yeni bir oyuncu kesfettim

Antony Matheus dos Santos/Ajax

Biz alamazmıyız acaba😁😁😁😁

Biz iyi olduğumuz için değil de rakibimizin seviyesi baya düşük olduğundan biraz umudum var Avrupa ligi elemesi için, zaten o turu geçince diğer turda elensek bile konferans ligi gruplarına kalıyoruz en kötü ihtimal.
Vaziyet o kadar kötü ki sadece temel futbolun gerekliliklerini yerine getiren herhangi bir Avrupa takımı bizi eleyebilir şu anda. Yeterince taşşak malzemesi olduk zaten, bir de konferans ligine düşürsek insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz valla.

Vaziyet o kadar kötü ki sadece temel futbolun gerekliliklerini yerine getiren herhangi bir Avrupa takımı bizi eleyebilir şu anda. Yeterince taşşak malzemesi olduk zaten, bir de konferans ligine düşürsek insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz valla.
orada oynayacağız muhtemelen. hazırlıklı olalım.

Gedson Bjk olmaz. Gedson Avrupa’da bir takıma gider ya da son hafta bize gelir.

Maalesef ülke futbolunun seviyesi oraya kadar düştü bu kazanılan puanlardan da belli oluyor çok yakın zamanda CL ye direkt takım da gönderemiyoruz artık, 4-5 yıl boyunca bu durumun eziyetini çekeceğiz gibi görünüyor, tabii doğru hamleler yaparsak 4-5 yıl ama hala yanlış hamleler yaparsak ülke futbolu olarak bu süre doğru hamleler yapana kadar uzar.

Beni engellemiş herhalde söylesene maç kondisyonu ile diğeri farklı şey. Kafa ütülemesin ne yidüğü belirsiz hesapların görüşlerini buraya taşıyıp.

bir de 3 senedir hocanın düzelmesini bekliyor ne zaman düzelecek futbolu bırakınca mı dedim cevap yok beni de engellemiş sanırım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt