Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------------MUSLERA-----------------------
ALPASLAN-----IŞIK KAAN-----MARCAO-----ÖMER
--------E. AKBABA-----AYTAÇ-----E. KILIÇ----------
ARDA--------------BABEL---------------------KEREM

Hayırlı Olsun...

Takimda onca eksik var sağ beke mi takıldın imparator? Yedlini sen aldırdın 3 ay önce. Kullanacaksın bu sene, her adami çöp ettin yetti be. Sol bek yok, orta saha yok, kanat yok takimda takıldın larsene 4 verelim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olaya bak 1 milyon euro
Screenshot_20210722-223409.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ömer Bayram ;
Ben Türküm. Hollandalı değilim. Eğer Hollandayı seçseydim birçok ödül kazanırdım ama beni cennetten izleyen babamı üzerdim.
Herifler maçta seni ve takımını görünce kahırlarından ölmüştürler.
Keşke Ne oluyorsa olsun ama futbolcu olmasaydın. Zaten seni futbolcu yapanın allah belasını versin

Musleraya sakın kızmayın topla en çok buluşan oyuncumuzdu, hatta maç boyunca tek çalım atan oyuncumuzdu. Topu alanın gözü muslerayı arıyor. Strateji, plan, oyun görüşü, beceri ve en önemlisi cesareti olmayan korkak bir oyuncu grubu ve teknik heyetle sahaya çıkarsan, mevcut kalecin elek olur elek.

Tam 10 dk önce okduuğum haber Udinese'ye 4 teklif edilmiş adamlar 6'da ısrarcı yani 3.5 olması imkansız
oyuncu 2 bile etmez kanimca.
ki, hangi bolgeye alinacagi bile yoruma acik tarafim adina...
sag bek olarak aliniyorsa fiyasko olur.
daha once de belirttim bir kac kez bu oyuncuya yonelik nacizane teknik yorum.

bu yasta bir oyuncuya bu bonservis verilmez. mevkisinde bile oynatilmayan birini biz mevkisi icin neden dusunuyoruz bu da soru isareti.

udinese maclarini izledigimde sag bek(bir kez bu sezon oynadi) haric ortanin her yerinde oynadi nerdeyse.

hem yazilan bonservis hem kendisine verilecek maas...
geri donusu de olmayacak bir para ....

neyse.

Baydı ama Ghezzal’ın menajeri akşam 9’da İstanbul’a gelmiş. Yarın görüşme var deniliyor. Bir de Haluk Yürekli yayınında bir gelişme varmış. Ghezzal olayı olabilir. Yaprak kıpırdamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt