Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapamazlarsa hepsi gider.kesinlikle iyi bir kadro kuracaklar ya da gidecekler.psv maçı öncesi en az 2 transfer açıklar.Cunku biliyor maç sonu elenecegiz protesto edilecek hatta istifaya bile davet edilebilir.verdigi vaatleri taraftar unutmaz.
İyi bir kadro + teknik ekip hatta ilk öncelik teknik ekip
Takke düştü kel göründü.

kimi geldi diyor bu da haftasonu gelecek diyor arapsaçına döndü iyice bu iş

Bu duruma gelmemizin ana sebepleri;

* Transfer ederken adı geçen oyuncuların inanılmaz rakamlarla bize satılmaya çalışılması, aynı oyuncuların satılırken çöp ilan edilmesi. Bunun sebebi kesinlikle kurumsal iletişim. Başkan, her hangi bir yönetici, hoca oyuncuyu kötülerse transfer etme potansiyeli olan kulüpler de çöp muamelesi yaparak almaya çalışır, yıllık ücretlerini de aynı paralar vermeyecekleri için oyuncular elde kalır.

* Transfer süreçlerinde menajerlerin yoğun olarak kullanılması ve muhtemelen süreçlerde çok büyük paralarla kulübü dolandırmaları. Çözüm Önerisi; çok iyi bir menajer kulübe profesyonel olarak transfer edilir ve tüm süreçleri sadece bizim adımıza yönetir.

* Geçmiş dönemlerde hem yöneticilerin hem de hocanın başarıyı sahiplenmesi, başarısızlıkları oyuncuların kalitesiz olmalarına bağlayarak işin içinden çıkmaya çalışmaları. Bu tavır çok yetenekleri oyuncuların bile öz güvenlerini azaltmakta ve performansları günden güne geri gitmekte.

* Modern futbolla uyumlu taktik derinliğe sahip futbol aklımızın olmaması. Dünyanın en büyük teknik direktörlerinden Mourinho bile bu durumun kurbanı oldu, modern futbola uyum sağlamayı reddetti ve bu duruma düştü. Futbol artık çok teknik ve bilimsel metodlarla yürüyen, saliselerin bile bilimsel olarak hesaplandığı bir spor dalı.

* Fatih hocanın tamamen tek adam sistemini benimseyerek etrafında yardımcı yetiştirmemesi. Her şeye kendisinin karar vermesi her konuda kendisinin ön plana çıkması. Yönetimlerle ve özellikle başkanlarla çatışarak kulüp imajını zedelemesi ( Ünal Aysal, Mustafa Cengiz )

Kale ; Muslera-Fatih-Berk
Stoper ; Luyindama-Marcao-Alpaslan-Kaan
Bekler ; Larsen-Moreno-Yedlin-Ömer-Emre T
Orta Saha ; Taylan-Gedson-Berkan-Aytaç-Emre K-Emre A
Kanat ; Ghezzal-Kerem-Yunus-Barış-Arda
Forvet ; Mohamed-Babel-Oğulcan

Bu 8+3 mevzusu varken böyle bir kadroya okeyim ben, Şu tarzda 26 kişilik bir kadroyla lig + kupayı götürürüz ve Avrupa'da da ortalama bir performans verir bu kadro sanırım.

IN
Ghezzal - 4 M
Gedson - 2 M Kira + 8 M Opsiyon
Berkan - 3 M
Larsen - 3.5 M
Moreno - 1 M Kira + 3 M Opsiyon

OUT
Diagne - 4 M
Sekidika,Ozornwafor - 1 M
Atalay,Ali Yavuz - Kira
Falcao,Feghouli,Jimmy,Çipe - Free

10 Milyon € harcayarak bu kadroyu kurabiliriz bence.

Ghezzal konusunda katılıyorum sana. Koşmayan +1 oyuncu daha gereksiz bu takıma. 1 gezzal varsa 10 olan buruk olacak takımında. Ben adı sanı duyulmamış çok tempolu gerekirse daha az tekniği olan adamlara razıyım.
Arkasında tempolu bir adam olmazsa ghezzal işi sıkıntı olabilir ama adam çok teknik. Kilit açabilecek bir isim. Ben her türlü isterim şahsen.

Acaba Feghouli’ye Falcao’ya, Babel’e 300bin-500bin maaş veren de mi yok, en azından 3-5 birşeyler kurtarsak

sercan dikme benden daha polyana.texeiranin cani sikilacakki dubaiden dönsün,ghezalin reddettigi teklifi yeniden verceksin hic artirmadan,Galatasaraya imza atmak uzereyken ve Gs belki de leicester ile anlasmisken ghezal sana evet diyecek 🤭

Arkasında tempolu bir adam olmazsa ghezzal işi sıkıntı olabilir ama adam çok teknik. Kilit açabilecek bir isim. Ben her türlü isterim şahsen.
İleriye koşu atan bir adam görmüyoruz sahada, topu defanstan alıp Ghezzal e getirecek de bir kadro yokmuş gibi geliyor. Bu durumda o da etkisiz olacaktır. Yorumum biraz ironikti aslında ama bu oyun sistemsizliğinde bu adamın da başarılı olması imkansız. Gerçekten para harcamaya gerek yok. Benim inancım fazla kalmadı takıma karşı.

İyi bir kadro + teknik ekip hatta ilk öncelik teknik ekip
Takke düştü kel göründü.
İyi kadro kuracaklar ama FT 'i yollayamaz.bende FT 'in misyonunu tamamladığını yerine Alman bir teknik adamın gelmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama FT kesin kalacaktır.Burak Elmas FT mi gönderecek kapasitede değil.Cem uzan baskan olsa ,Ünal Aysal olsa yarın gönderir.

psv yenilgisi, teknik ekip,oyuncular denkleminde hangi taraf hatali ...

benim gorusume gore;

hoca nin ve de teknik ekibin dahasi rakip mac izleme ekibimiz(varsa boyle bir ekip)in sinifta kaldigini dusunuyorum.

mac oncesi ekledigim rakibe(roger hocanin taktigine) yonelik bir kac vidyo da nelerle olasi karsilasacagimizi siralali vidyolu sekilde eklemistim. aynisi eksiksiz cikti macta yedigimiz goller ve yedigimiz ataklar ozelinde.

beceri bana gore ,oyle bir baski da/dinamik preste ayakta kalmak uyanik olmak,ful konsantrasonda kalmak topu mumkun oldugunca geriden uzakta tutmak,geriye pas yapmamak...

biz taci bile geriye yapip golu yedik devaminda.
diger gollerde zahavi nin arkaya ,araya kacislari... bunlari da dedigim gibi vidyolu orneklerde olacagini yazdik,oldu.

bunlari hocalar da(bizim teknik ekip) benim izledigim gibi roger hoca taktigini izlemis ve oyunculara tembih edip oyuncular sinifta kalmissa,
o oyuncularla devam etmem sezona... taktik kurgu da verilen gorev aksiyorsa ,isleyen dislilerde sorun vardir veya isleten de.

Transferde bir oyuncuya bir takılıyoruz, allaaaaah 3 ay yat-kalk aynı oyuncuyu kovala. Yaşayan tek futbolcu sanki herifler ya, alacaksan al almayacaksan sal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt