- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.165
- 4.708
Yasaklı kaynak
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bir kadro + teknik ekip hatta ilk öncelik teknik ekipYapamazlarsa hepsi gider.kesinlikle iyi bir kadro kuracaklar ya da gidecekler.psv maçı öncesi en az 2 transfer açıklar.Cunku biliyor maç sonu elenecegiz protesto edilecek hatta istifaya bile davet edilebilir.verdigi vaatleri taraftar unutmaz.
Arkasında tempolu bir adam olmazsa ghezzal işi sıkıntı olabilir ama adam çok teknik. Kilit açabilecek bir isim. Ben her türlü isterim şahsen.Ghezzal konusunda katılıyorum sana. Koşmayan +1 oyuncu daha gereksiz bu takıma. 1 gezzal varsa 10 olan buruk olacak takımında. Ben adı sanı duyulmamış çok tempolu gerekirse daha az tekniği olan adamlara razıyım.
Son dakikada bir de penaltı kaçırdı SivasSivasspor galip gelmiş Avrupada
Petrocub 0 Sivasspor 1
Tam 10 dk önce okduuğum haber Udinese'ye 4 teklif edilmiş adamlar 6'da ısrarcı yani 3.5 olması imkansızLarsen - 3.5 M
İleriye koşu atan bir adam görmüyoruz sahada, topu defanstan alıp Ghezzal e getirecek de bir kadro yokmuş gibi geliyor. Bu durumda o da etkisiz olacaktır. Yorumum biraz ironikti aslında ama bu oyun sistemsizliğinde bu adamın da başarılı olması imkansız. Gerçekten para harcamaya gerek yok. Benim inancım fazla kalmadı takıma karşı.Arkasında tempolu bir adam olmazsa ghezzal işi sıkıntı olabilir ama adam çok teknik. Kilit açabilecek bir isim. Ben her türlü isterim şahsen.
İyi kadro kuracaklar ama FT 'i yollayamaz.bende FT 'in misyonunu tamamladığını yerine Alman bir teknik adamın gelmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama FT kesin kalacaktır.Burak Elmas FT mi gönderecek kapasitede değil.Cem uzan baskan olsa ,Ünal Aysal olsa yarın gönderir.İyi bir kadro + teknik ekip hatta ilk öncelik teknik ekip
Takke düştü kel göründü.
Bu sezon başlamadan mı değişmesi gündemde?RTE yabancı kuralında değişikliği kabul etmezse özellikle 3 büyükler çok zorlanacak ve yerli çöpler mecbur oynayacak