Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruya 4 milyon euroyu neden çok gördük biri açlıklayabilir mi? Evlat kontejanında yer mi kalmadı yoksa. Emre Akbaba,Ömer Bayram,Arda Turan bu adamların ne katkısı oldu bize neden yangından mal kaçırır gibi hemen sözleşme imzaladık?
Düşündükce sinirleniyorum, sinirlendikce düşünüyorum
kısır döngü 😂

şaka maka tipine olmayan karizması yüzünden yerden yere vurduğumuz dursun özbekin transfer sezonları mustafa cengizdende daha başarılıydı burak elması saymıyorum bile başkanlığı haketmiyor.

Onyekuruya 4 milyon euroyu neden çok gördük biri açlıklayabilir mi? Evlat kontejanında yer mi kalmadı yoksa. Emre Akbaba,Ömer Bayram,Arda Turan bu adamların ne katkısı oldu bize neden yangından mal kaçırır gibi hemen sözleşme imzaladık?
para yok. Onun yerine potansiyeli olan daha ucuz yerli aldık.

şaka maka tipine olmayan karizması yüzünden yerden yere vurduğumuz dursun özbekin transfer sezonları mustafa cengizdende daha başarılıydı burak elması saymıyorum bile başkanlığı haketmiyor.
Dursun Özbek satılan malların parasını + kol gibi borcu sokarak yaptı o transferleri. Dursun'u hiiiç övmeyin.

Diyorumya dünyada 1 ayda istifası istenen tek başkan budur.

Stanciu ve Larsene 5-6 teklif vermişiz diyolar.
Yere göğe sığdıramadığımız Onye bu sezon deli gibi gol lazım olan maçlarda sakatım dedi durdu bu arada; Hoca istemiyor olabilir. Stanciu mevkisi bizde 1 tane bile yok; Şimdi senin evinde hiç yemek yok elinde 10 lira var; gider hepsine et mi alırsın karnını doyurmak için yoksa parayı bölüp idareli mi kullanırsın ve paranın çoğunluğunu ana yemeğin malzemesine mi harcarsın? Onyekuru burada ana yemeğin malzemesi değil.

Yere göğe sığdıramadığımız Onye bu sezon deli gibi gol lazım olan maçlarda sakatım dedi durdu bu arada; Hoca istemiyor olabilir. Stanciu mevkisi bizde 1 tane bile yok; Şimdi senin evinde hiç yemek yok elinde 10 lira var; gider hepsine et mi alırsın karnını doyurmak için yoksa parayı bölüp idareli mi kullanırsın ve paranın çoğunluğunu ana yemeğin malzemesine mi harcarsın? Onyekuru burada ana yemeğin malzemesi değil.
Tamam madem o zaman gitsinler Gedson+Berkanı bitirsinler. Bence çok acil olan bunlar. Gördük orta sahayı psv maçında

Gelen şampiyonluklardan elde edilen geliri hesaplamak lazım bide yani. Şamp ligi falan
Geçenlerde Keramettin admin kaba hesap bir şey yazmıştı: 50-60m zarardaydık maaş + bonservisler.
Hala dursun denilen herifin yaptığı sözleşme yüzünden 4m + %40 mı 67 mi ne feg in maliyeti var ve transferde elimizi zorluyor. En son savunulacak adam Dursun

nico cavuru etkileşime doymamış kaç sezondur yeter laa

Aldığı oyuncuların 2 tanesinden 22 milyon para kazandı bu külüp bide yani

4 milyon Euro değilmiş diye haber çıktı. Ki bence de değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt