Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10624797_954428647916040_7814810358803368386_n.jpg

Dursun başkanı savunmuyorum, onu bile aratacak duruma düşürdüşer kulübü ona kızıyorum.

Şu yabancı sınırından ne zaman vazgeçecek bunlar ya hala bi hareketlilik yok

Kişisel twitter kullanmayi bu kadar cok seviyorsan girme yönetime bu ne yaw

Hala moralim bozuk bugun sinirden 12-13 km yürüdüm

Herif edebiyat yapma derdinde umrunda degil galatasaray, bir de “kisisel hesabi tabii ki istedigini paylasacak” diyenler var
Bu kadar merakliysa girmeyecek yonetime, daha taraftarın üzüntüsü geçmemiş yönetim 3 maymunu oynuyor beyimiz edebiyat yapma peşinde

Yere göğe sığdıramadığımız Onye bu sezon deli gibi gol lazım olan maçlarda sakatım dedi durdu bu arada; Hoca istemiyor olabilir. Stanciu mevkisi bizde 1 tane bile yok; Şimdi senin evinde hiç yemek yok elinde 10 lira var; gider hepsine et mi alırsın karnını doyurmak için yoksa parayı bölüp idareli mi kullanırsın ve paranın çoğunluğunu ana yemeğin malzemesine mi harcarsın? Onyekuru burada ana yemeğin malzemesi değil.
Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.

Güzel bi flood hafıza tazeliyor en azından

Neyi guzel? Daha basinda amaci belli. 44 milyon euro bonservis harcayan ama Osterdendus'a elenen takim diye devam ediyor. Ben de hatirlatayim
Elde 20 milyon butce varken Tetteh'e milyonlari sunacaklarina b, c ,d vs vs planlari icin harcasaydi. B plani da Pato. Buyuk ihtimal 2. Falcao faciasi olacakti. Veya 13 milyon Cagne'ye vereceklerine 3 ay sonra isteyecegi Vedat'i alsalardi veya 1 sene Arda diyecegine ayni baskiyi Haaland icin yapsaydi veya Irfan icin israrci olacagina 6 numara icin olsaydi.
Tudor 44 milyon harcadiysa 2 sampiyonluk geldi. Terim zamaninda neredeyse 40 milyon harcandi. Hani sampiyonluk? Veya kimi satabileceksin? 40 milyon bonservis, kiralik vs vs hadi takim kur da gorelim.
Gecen sene scout isimleri ucusurken bu yaz niye hic yok? Genc futbolcular birden kurudu mu? Al iste, FFP de yok.

Para yoksa Ghezzalı bir çuval fındık karşılığı mı transfer etmeye çalışıyorlar?
Ghezzal' den takımın oyun kalitesini yükseltmesi, duran topları efektif kullanması, gol ve asist katkısı yapması bekleniyor. Henry' nin ise defans arkasına fırlayıp ilk fırsatta şut denemekten başka pek bir numarası yok...Ha, keşke daha genç biri bulunabilseydi ama kolay değil. Hocayı çok eleştiren biri olarak bunları söylediğimi belirteyim de gereksiz yere uzamasın muhabbet...

Vay be. Bugün politik mizahın son temsilcilerinden Turgay Yıldız'ı kaybetmişiz. Onurlu insandı. Çok üzüldüm.

Ghezzal' den takımın oyun kalitesini yükseltmesi, duran topları efektif kullanması, gol ve asist katkısı yapması bekleniyor. Henry' nin ise defans arkasına fırlayıp ilk fırsatta şut denemekten başka pek bir numarası yok...Ha, keşke daha genç biri bulunabilseydi ama kolay değil. Hocayı çok eleştiren biri olarak bunları söylediğimi belirteyim de gereksiz yere uzamasın muhabbet...
Ghezzal bi bizim antremanları yesin bakalım o dediklerini yapabiliyor mu.

Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.
Onyekuru'yu kötülemiyorum ama mevcut şartlarda zaten bir sürü sol kanat oyuncusu olan takıma hiç oyuncusu olmayan mevkiye harcanacak paradan kısıp ona vermek hiç rasyonel olmazdı.

Sneijder’e gore - ki gectigimiz gunlerde kulubun kamp yaptigi oteli ziyaret etti - Ryan Donk’a sozlesme onerilecekmis

Mantikli
Mantık tam olarak neresinde. 35 yaşında lakayıt ve bize şampiyonluğa neden olan isimlerden birisi için niye yeni sözleşme teklif ediyoruz.
Hojam dhuvar olmush mu desin diye mi. Saçmalık ötesi ciddi anlamda biz akıllanmayız. Oldu olacak Necati ile Selçuk da dönsün futbola

Ghezzal'i hiç istemeyen birisi olarak söylüyorum takımda hiç orjin sağ açık yok

Onyekuru'yu kötülemiyorum ama mevcut şartlarda zaten bir sürü sol kanat oyuncusu olan takıma hiç oyuncusu olmayan mevkiye harcanacak paradan kısıp ona vermek hiç rasyonel olmazdı.
Bana sorarsan şu an 2 adet sol kanat oyuncusu var. Ve ikisi de yetersiz. Kerem illa oynayacaksa sağda da oynayabilir. Sola mutlaka garry, bruma tarzı bir futbolcu lazım.

İddaa ediyorum Burak E.yapamaz. O derece inanmıyorum ben buna. Beterin beterinin beterini yaşıyoruz şuan
Saçmalama. Feg'e gidip yıllık 4 gömdü adam koşa koşa geldi ve şimdi kimse vermiyor bu adam yıllık 4. Belhanda'ya filan hiç girmiyorum bile.
Maicon denilen kazmanın bonservisi 8m. şimdi takımsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt