- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.Yere göğe sığdıramadığımız Onye bu sezon deli gibi gol lazım olan maçlarda sakatım dedi durdu bu arada; Hoca istemiyor olabilir. Stanciu mevkisi bizde 1 tane bile yok; Şimdi senin evinde hiç yemek yok elinde 10 lira var; gider hepsine et mi alırsın karnını doyurmak için yoksa parayı bölüp idareli mi kullanırsın ve paranın çoğunluğunu ana yemeğin malzemesine mi harcarsın? Onyekuru burada ana yemeğin malzemesi değil.
Güzel bi flood hafıza tazeliyor en azından
Ghezzal' den takımın oyun kalitesini yükseltmesi, duran topları efektif kullanması, gol ve asist katkısı yapması bekleniyor. Henry' nin ise defans arkasına fırlayıp ilk fırsatta şut denemekten başka pek bir numarası yok...Ha, keşke daha genç biri bulunabilseydi ama kolay değil. Hocayı çok eleştiren biri olarak bunları söylediğimi belirteyim de gereksiz yere uzamasın muhabbet...Para yoksa Ghezzalı bir çuval fındık karşılığı mı transfer etmeye çalışıyorlar?
Şeneride geri çağırsınlarSneijder’e gore - ki gectigimiz gunlerde kulubun kamp yaptigi oteli ziyaret etti - Ryan Donk’a sozlesme onerilecekmis
Mantikli
Ghezzal bi bizim antremanları yesin bakalım o dediklerini yapabiliyor mu.Ghezzal' den takımın oyun kalitesini yükseltmesi, duran topları efektif kullanması, gol ve asist katkısı yapması bekleniyor. Henry' nin ise defans arkasına fırlayıp ilk fırsatta şut denemekten başka pek bir numarası yok...Ha, keşke daha genç biri bulunabilseydi ama kolay değil. Hocayı çok eleştiren biri olarak bunları söylediğimi belirteyim de gereksiz yere uzamasın muhabbet...
Onyekuru'yu kötülemiyorum ama mevcut şartlarda zaten bir sürü sol kanat oyuncusu olan takıma hiç oyuncusu olmayan mevkiye harcanacak paradan kısıp ona vermek hiç rasyonel olmazdı.Katılıyorum + mesele kapalı savunmalarda iş yapacak adam. Bize çalım atacak pas oyununa yatkın birisi lazım. Dün Psvnin kanatları gördük 2’ye 1 yaparak 10 tane atak yaptılar sağlı sollu. Onyekuru ile bunu 3 senede kaç defa yaptık hatırlamıyorum.
Mantık tam olarak neresinde. 35 yaşında lakayıt ve bize şampiyonluğa neden olan isimlerden birisi için niye yeni sözleşme teklif ediyoruz.Sneijder’e gore - ki gectigimiz gunlerde kulubun kamp yaptigi oteli ziyaret etti - Ryan Donk’a sozlesme onerilecekmis
Mantikli
İddaa ediyorum Burak E.yapamaz. O derece inanmıyorum ben buna. Beterin beterinin beterini yaşıyoruz şuanDursun'un elindeki ekonomik imkanları burada ki herhangi birimize versinler emin olun biz de en az o transferleri yapardık. Saçmalamayalım lütfen.
Ghezzal'i hiç istemeyen birisi olarak söylüyorum takımda hiç orjin sağ açık yokGhezzal' den takımın oyun kalitesini yükseltmesi, duran topları efektif kullanması, gol ve asist katkısı yapması bekleniyor. Henry' nin ise defans arkasına fırlayıp ilk fırsatta şut denemekten başka pek bir numarası yok...Ha, keşke daha genç biri bulunabilseydi ama kolay değil. Hocayı çok eleştiren biri olarak bunları söylediğimi belirteyim de gereksiz yere uzamasın muhabbet...
Renkdaş hepsini topla Onyenin sağ bacağının baş parmağı olamazlar.Onyekuru'yu kötülemiyorum ama mevcut şartlarda zaten bir sürü sol kanat oyuncusu olan takıma hiç oyuncusu olmayan mevkiye harcanacak paradan kısıp ona vermek hiç rasyonel olmazdı.
Bana sorarsan şu an 2 adet sol kanat oyuncusu var. Ve ikisi de yetersiz. Kerem illa oynayacaksa sağda da oynayabilir. Sola mutlaka garry, bruma tarzı bir futbolcu lazım.Onyekuru'yu kötülemiyorum ama mevcut şartlarda zaten bir sürü sol kanat oyuncusu olan takıma hiç oyuncusu olmayan mevkiye harcanacak paradan kısıp ona vermek hiç rasyonel olmazdı.
Saçmalama. Feg'e gidip yıllık 4 gömdü adam koşa koşa geldi ve şimdi kimse vermiyor bu adam yıllık 4. Belhanda'ya filan hiç girmiyorum bile.İddaa ediyorum Burak E.yapamaz. O derece inanmıyorum ben buna. Beterin beterinin beterini yaşıyoruz şuan