Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapsak ne olur. Hoca ciddi anlamda kayisi koparmis. Kendisi de herseyi transferden ibaret zannetmeye basladi. Oyuncular yetersiz olsa bile hocanin oyunculara o seviyede mücadele edebilecegine nazaran inancini asilamasi gerekiyor. Hoca ise sürekli avrupadan adeta asilmayacak bir Leviathan gibi bahsetmeye basladi.

Yetersiz bir kadro ile de ufak capli mucizeler gerceklestirebilirsin, ama bu sürekli oyuncularin özgüvenini asagaya cekmek ile olmaz.

Hernani uzun boylu yavaş dümdüz bir adam.zaten hantal bir takımız ne işe yarar.umarim yalandır.
Ben Galatasaray'ın topçusu demiyorum. Dediğin gibi Onyeyi aldık. 5,5m maliyeti maaşı ile. PSV maçı bizim mi olacaktı? Eksik çok takımda ama sen alternatifin olan yere çuvalla para gömüyorsun(5,5m artık çuvalla para bizim için).

Söyle o zaman herhangi biri yerine Ömer maliyetine birisi ve yerli olsun.
Daha ucu açık bir şey söyleyemem herhalde top sürebilen herhangi birisi > Ömer Bayram.

Top sürme yok.
Defansif kademe yok.
Orta açarken adama çarptırma ihtimali %100.
Dibindeki adama isabetli pas verme ihtimali %20

Yönetici olsam ilk yollayacağım topçu takımda. Sol bek oynadığı her maç zarar. Orta sahada da ancak ve ancak ligde iş yapar.

Söyle o zaman herhangi biri yerine Ömer maliyetine birisi ve yerli olsun.
Rendaş sen memnunsun durumdan galiba, Burak E, tan Fatih hocadan. Oynanan futboldan falan. Görüştür saygı duyarım. Ama ben memnun değilim. Şu Psv macını izledim ömrümde böyle rezillik görmedim.

Rendaş sen memnunsun durumdan galiba, Burak E, tan Fatih hocadan. Oynanan futboldan falan. Görüştür saygı duyarım. Ama ben memnun değilim. Şu Psv macını izledim ömrümde böyle rezillik görmedim.
Yahu bu memnuniyet ile ilgili durum değil; ilk başta yaptım sana açıklamayı: Karnın aç ve yemek yapacaksın, 10 liran var. Evde sadece 2. kalite yağ var, 3. kalite salça var ve sen alışverişe çıkıyorsun; gidip yağ ve salça alır mısın evdekiler 2. ve 3. kalite diye yoksa diğer eksikleri mi alırsın ilk önce?

Daha ucu açık bir şey söyleyemem herhalde top sürebilen herhangi birisi > Ömer Bayram.

Top sürme yok.
Defansif kademe yok.
Orta açarken adama çarptırma ihtimali %100.
Dibindeki adama isabetli pas verme ihtimali %20

Yönetici olsam ilk yollayacağım topçu takımda. Sol bek oynadığı her maç zarar. Orta sahada da ancak ve ancak ligde iş yapar.
Renktaş herhangi birisi diye bir futbolcu yok. İsim ver diyeyim tamam haklısın. İsmail Köybaşı filan dersin diye düşündüm ilk aslında.

hernani 6 no için alınır eğer ön taraf için alınıyosa eyvah ki ne eyvah

Takımda 20 den fazla ise yaramayan bedavadan maaş alan adam var.iyi bir 11 kurup yunus,berk.bay,kerem gibi genclerle altyapidan takviyeli bir takim kurmak çok daha mantıklı olurdu.bize yedek Ömer bayram,arda,ozonfor,akbaba, kılınç,Aytaç, Alparslan say say bitmez vb leri lazım değildi.kur iyi tartışmasız bir 11 .gelecek vaat eden gençlerle yedekle kadronu.biz her mevkiye gereksiz bir sürü adam alıyoruz hiç bir işe yaramıyor ve kadro şişiyor.

Yapılan transferler lig için… Zaten sayın terimin de istediği bu, kimsenin avrupa umrunda değil. Vizyonumuz yerlerde futbol kalitemiz rezil bir durumda kim alırsak alalım annemizin liginde zaten iyi kötü şampiyonluğa oynuyoruz. Arda gibi yıldızımız babel gibi forvetimiz akbaba gibi orta sahamız var. Aslan gibi de evlatlarımız var. Kim geliyorsa gelsin zihniyetin değişmediği yerde bize transfer show ile kandırıcaklarını zannediyorlar ise ben şahsen o taraftar mantalitesinde değilim hatta uzağım diyebilirim.

Yahu bu memnuniyet ile ilgili durum değil; ilk başta yaptım sana açıklamayı: Karnın aç ve yemek yapacaksın, 10 liran var. Evde sadece 2. kalite yağ var, 3. kalite salça var ve sen alışverişe çıkıyorsun; gidip yağ ve salça alır mısın evdekiler 2. ve 3. kalite diye yoksa diğer eksikleri mi alırsın ilk önce?
Ayrıyetten sıkıntının büyüğü futbolcudan transferden falan değil galiba. Psv maçı hakkaten çok korkuttu be üzdü beni. Taç atılcak 1 tane futbolcu boşa çıkıp top almadı yahu 2-1 mağlulübüz he. Topu alan Musleraya bakıyor. Marcaoya bakıyor. İddaa ediyorum teknik kapasitesi Musleradan kötü oyuncular var takımda.

Ofansif yaratıcılık sıfır şuan, acilen güçlendirmemiz gerek. Rakiplerimiz defansta hiç sıkıntı çekmiyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bir adet adam geçen kanat bir adet Ghezzal ya da o tarz bir kanat bir adet de Sneijder gibi şut çekebilecek orta sahamız olursa sorun yaşamayız. Dün kaleye şut çektik mi hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt