- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.984
- 4.608
Bu ne lan. Adanademirsporu tut acı cekme3 Kaleci
3 Sağ Bek
3 Sol Bek
4 Stoper
5 Orta Saha
3 Sağ Kanat
3 Sol Kanat
2 Forvet
Bu takımın bu sayıda transferlere ihtiyacı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan. Adanademirsporu tut acı cekme3 Kaleci
3 Sağ Bek
3 Sol Bek
4 Stoper
5 Orta Saha
3 Sağ Kanat
3 Sol Kanat
2 Forvet
Ben kendi düşüncemi söyledim, seninkine saygı duyduğumuda söyledim. Umutsuzum yani. Hem hocadan hem yönetimden. İnşallah utandırırlar. Ama bu 5-1 i hakkaten hazmedemiyorum.Varsayımlar yargıya varmayalım. Zaman gösterecek. Öyle böyle bunlar 1 sene en erken burada.
Teknik tarafa kesinlikle kizalim tabi.Ama seçim öncesi FT mi secim malzemesi yapan,sponsor ve transfer vaatleri veren başkana da kizmaliyiz.GS başkanı yalan vaatlerle başkan olmamalıydı.Secim öncesi kanal kanal gezdi uzun süredir çalışma yaptigini falan anlattı.calisma yapmış haliyle PSV den 5 yedik birde calismasaydi?Yahu burada kızacaksan teknik tarafa kız, yönetim napsın?
Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz kendileriBu ne lan. Adanademirsporu tut acı cekme
Biz rakipleri değiliz bu kafaylaŞampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz kendileri
Fatih Terime de teklif getirirler mi acaba, bak olur mu olur haŞampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz kendileri
Böyle mal golleri anca biz yeriz dunyadaBen kendi düşüncemi söyledim, seninkine saygı duyduğumuda söyledim. Umutsuzum yani. Hem hocadan hem yönetimden. İnşallah utandırırlar. Ama bu 5-1 i hakkaten hazmedemiyorum.
Hocam Adanaya yakışırFatih Terime de teklif getirirler mi acaba, bak olur mu olur ha![]()
İyisi mi kısa yoldan başka takım tut; City-BM-Barca-RM-PSG-İM vs vs...Senin hayallerine layık bir takım çıkaramayız bu ligden, kusura bakma lütfen!3 Kaleci
3 Sağ Bek
3 Sol Bek
4 Stoper
5 Orta Saha
3 Sağ Kanat
3 Sol Kanat
2 Forvet

Ondan ziyade çok korkuyorlardı, bana top gelmesin diye saklanıyorlardı topu ayağına alan titredi resmen yavBöyle mal golleri anca biz yeriz dunyada
İşi bilen kurnaz bir yönetimin ve başkanın varsa hiçbişey olmaz.Bu tff limitini aşsak yaptırımı ne oluyo
Muslerayi severim ama yaptığı malliklari affedemiyorum. ilk ve son gol skandal yahu. Ben yemezdim o golleriOndan ziyade çok korkuyorlardı, bana top gelmesin diye saklanıyorlardı topu ayağına alan titredi resmen yav
Şahane idi takımın en iyisi idiSekidika’nin Psv’ye karsi performansi nasildi? Uzerinde durulursa bir seyler cikar mi yoksa Yedlin’den daha mi kotu?
Topla oynama süresi takımın yarısından fazladır haMuslerayi severim ama yaptığı malliklari affedemiyorum. ilk ve son gol skandal yahu. Ben yemezdim o golleri
Geri pas manyağı yaptı basımizdaki bizi. Hayır ayağı düzgün olsa amenna. Bildiğin kazma ayağı MusleraninTopla oynama süresi takımın yarısından fazladır ha![]()
Gedson gelmeyecek maalesefGedson kesin gelecek bence de tek o yetmez 6 numara 10 numara sağ sol bek sağ kanat hatta forvet bile lasım bize