Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varsayımlar yargıya varmayalım. Zaman gösterecek. Öyle böyle bunlar 1 sene en erken burada.
Ben kendi düşüncemi söyledim, seninkine saygı duyduğumuda söyledim. Umutsuzum yani. Hem hocadan hem yönetimden. İnşallah utandırırlar. Ama bu 5-1 i hakkaten hazmedemiyorum.

Yahu burada kızacaksan teknik tarafa kız, yönetim napsın?
Teknik tarafa kesinlikle kizalim tabi.Ama seçim öncesi FT mi secim malzemesi yapan,sponsor ve transfer vaatleri veren başkana da kizmaliyiz.GS başkanı yalan vaatlerle başkan olmamalıydı.Secim öncesi kanal kanal gezdi uzun süredir çalışma yaptigini falan anlattı.calisma yapmış haliyle PSV den 5 yedik birde calismasaydi?

3 Kaleci
3 Sağ Bek
3 Sol Bek
4 Stoper
5 Orta Saha
3 Sağ Kanat
3 Sol Kanat
2 Forvet

Bu takımın bu sayıda transferlere ihtiyacı var.
İyisi mi kısa yoldan başka takım tut; City-BM-Barca-RM-PSG-İM vs vs...Senin hayallerine layık bir takım çıkaramayız bu ligden, kusura bakma lütfen! :hat: :cigara::ubulut:

ligi umursadığımdan değil ama bu sene ligde trabzon ön planda olur diye düşünüyorum
özellikle apo avcı geçen sene kaybetmeme serisi yakaladı çok beraberlikleri de olsa
bu sene tek atımlık iki üç tecrübeli topçularıyla o yaratıcılık sıkıntısını da çözer gibi duruyorlar

Sene sonu başakşehir ve Galatasarayi yarista gorur gibiyim🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt