Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senenin son maçından itibaren bu takımın yeni sezonda sol bek ve orta sahasının bomboş kalacağı belliyken ; Temmuz sonunda halen daha bu bölgelerin boş kalmasına sebep olan eski yönetim yeni yönetim hepsi suçludur. Hiç kimse Galatasaray’ı düşünmüyor. Hiçbir zaman bu ülkede hiçbir takım Avrupa futboluna adapte olamaz.

Su barisi ve yunusu ilk 11e hazirlamak lazim.yunus oyuna girince iyi isler yapti hucumda.2000 jenerasyonu ozeldi zaten,uzmez sizi.genc ve yetenekli bi takim olalim artık ya

Sabri ye söver sayardık ama ne olursa olsun koşar didinirdi, şimdiki bu mevcutlar gibi karı gibi saklanmazdı rakip arkasına. Bugün utanç duydum korkaklıklarından.
mağlubiyet olur 4-5 yersin ama inanın bana rakibimiz Psv nin ölüsü bu. Allah bir daha göstermez inşallah bu kadar korkak bir takım bize.

Abi Sabriye can kurban. Mücadelesi yeter mariano hariç ebouden sonra aldığın sağ bek sayısının haddi hesabı yoktur toplasan Sabri’nin tek bacağı etmez abartmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligi kazanıp ne yapacağız?
cl olayı bitti seneye. puan getiremiyorsun
şampiyon olsan da aynı rezillikler yaşanacak seneye elemede
Cidden Avrupa maçlarından en ufak beklentim kalmadı artık mümkünse eleme bile oynamadan elenelim istiyorum ben. Ligde şampiyon olmak şu anki futbol ikliminde yapabileceğimiz tek şey gerçi mevcut yapıyla bu bile çok zor oluyor ama bu sene şampiyon olmamız lazım.

5 adet yamyam ciğersiz adamı hücumda görmek istiyorum. Takımın yarısından fazlası zaten pas atamıyor top süremiyor. En azından ön alanda rakibe pres yapsınlar

Yav terim ne kovulacak,3 senelik planlama dediler.toplanti ilk 11'i 11 yeni ve iyi oyuncudan olusan Galatasaray icin olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt