Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçıyorlar rendaş, korkuyorlar

bu korku transferle, kaliteli oyuncularla falan çözülebilecek bi durum falanda değil kesinlikle.

o ostersunds ne oynamıştı bize karşı ben hayran kalmıştım, mükemmel ve neredeyse 0 hatayla oynadılar. rakip kim olursa olsun ne korktular ne olumsuz bi durum yaşadılar. çünkü adamlar harfi harfiyen "adam gibi" çalışmış, hazırlanmışlardı. hakkını verdiler bu işin. normalde ne beklersin böyle bi köy takımının bize karşı çekinmesini, ezik hissetmesini falan. adamlar öyle bir oynadı ki o gün kendi seviyelerine göre, bugüne benzer bir gündü. hoca kesinlikle gitmeli kesinlikle

Bu Nico kolpası Ghezzal’ın menajeri İstanbul’a gelecek demişti kim için geliyormuş. Başakşehir’e giderse şaşırmam

Yarın remzi üstat çıkar bi şiirle konuyu tatlıya bağlar
ft'yi dinliyorum, gözlerim kapalı
Önce hafiften bir bahane geliyor;
Yavaş yavaş artıyor
Güzel günler
Uzaklarda, çok uzaklarda,
Sucukçuların hiç durmayan çıngırakları
ft'yi dinliyorum, gözlerim kapalı.

Avrupa'dan konferans ligi dahil elenip ligi kazanalım açıkçası buna fitim, Bari ligin başına transferler gelsin de şu lige saçma sapan şekilde başlamayalım. Giresunspor maçında sağda Sekidika solda Ömer Bayram ortada Arda'yı görmeyiz umarım.

Kusura bakma renktaş ama her sene böyle rezil olmak varsa ligte sonuncu olalım daha iyi, belki bizim yerimize giden türk takimi rezil rüsva olmaz avrupada. Boşuna yer kaplıyoruz.

forumda kerem'in çalım atabileceğini düşünen iyimser dostlarımız var ama bu maçta da gördük ki bu konuda herhangi bir meziyeti yok.

bu takıma adam eksiltebilen oyuncu lazım. hücumda hiç bir ekstrası olmayan bir takımız.

hoş diğer pozisyonlarımız da öyle o da ayrı mesele

neresinden tutsak elimizde kalan bir takım
Ayakları kadar beynininde çalışması lazım günümüz futbolunda futbolcunun. Bizimkilerde ne ayak var ne beyin. O kadar rolanti oynuyorlar ki topu sanırsın dünya deviyiz karşımızdakini hiç sallamadan, hazielanmadan maça çıkmışız.. Kendimizi Dev aynasında görmekten vazgeçelim önce bi. Antrenmanlari kolej havasında değil askeri disiplin standsrtinda yapalım. İzlediğim her antrenmanda futbolcular laylaglom hrwkrtler içerisinde. Kimse de ekstra zorlama yok. Herkes gülüşme derdinde. Özellikle 5 e 2 leri gözümün önüne getiriyorum rezillik. 3 pas yapamayan adamlar her top kaptirildiginda gülüşüyor birbirlerine sarılıyor falan.

Gülüyoruz ağlanacak halimize dedikleri tam olarak bu. Böyle bok gelisiriz.

GSCimbom Mobile App

bu sezon bol bol söveceğimiz oyunculardan biri de mostafa mohamed olacak, kenara yazıyorum. fizik gücünde, oyun aklında falan öyle bir düşüş yaşanacak ki bu çocuğun gene teneke bağlayıp göndermeeye çalışacaz. diğer her oyuncu gibi bu da çökecek.

gedson o yüzden çok önemli en azından jorge jesus'la geçirdi kamp dönemini. transfer döneminin son günü gelse kabulümdür, en azından fatih hoca ve kurmaylarının kabusundan daha geç etkilenir

Yav Hoca kaç yaşına geldin Hala Ders Almam Ders veririm kafasındasın.Madem böyle devam ediceksin yanındaki yardımcılarını sürekli niye değiştirip kulübü zarara uğratıyorsun.Belli oldu ki o adamlar DEKOR.

mimiklere şekle şemale bak allah aşkına
adamın anasına avranıda küfretmiş gibi hareketler

Arkadaşlar bir daha yazayım, sizin de dikkatinizi çekmedimi, ben kötü futbala kızmıyorum zaten belliydi biliyorduk, Korkaklığa kızıyorum kabullenemiyorum. Kuvvetin kondüsyonun olmazssa böle rezil olursun
Renkdash Teknik heyette sıkıntı var bariz.Ligi geçen sene 14. bitiren takımdan gelen Aytaç tüm oyuncularımızdan daha fit durumdaysa bunu başka türlü açıklayamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt