Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu tudoru övmeyin şurada Allah aşkına...iyi kadro kuruldu da hangi paralara kuruldu o kadro..ayrıca tudor galatasaray dan sonra ne yaptı..nerde şimdi hangi seviyede..şu an ki rezil durumumuzu ve hoca yı her türlü eleştirelim de tudoru övmek falan hiç tutarlı değil..bir değişim yaşanacaksa bize dünkü psv teknik direktörü Roger schmidt gibi bir hoca lazım..gerçekten cok beğendim adamın oynattığı oyun tarzını..ama sorun şu bu tarz teknik direktörlerin bizim ülkemizde başarılı olması çok zor..tff sinden kurullarına kadar kulüp başkanlarından taraftarlarımıza kadar zihinsel bir devrim ve değişim şart çünkü...Tudor'a daha fazla şans verilseydi deplasman problemini de çözerdi zamanla
Larsen ve Aanholt ile mi 3 yıllık plan oluşturuyoruz açıkçası böyle 3 yıllık plan olmaz. Sağ ve sol bekin 30+ yaşta olması takımın temposu ve hızını net şekilde düşürür bizim Buta veya Alex Moreno gibi isimleri almamız gerekir. Kadromuz zaten yeterince hantal ve ağır hala bu tarz hamlelere devam etmemeliyiz. Şöyle tempolu ve sürekli koşan bir takım ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum. Temposu çok yüksek bir kadro oluşturup oraya kreatif olarak Ghezzal'ı koyabiliriz ama gidip beklere 30'luk oyuncular forvete 30'luk oyuncular koyup Ghezzal'ı almanın bir esprisi kalmıyor.
eskisi kadar hoca yanlısi degilim ama bu yoruma katılıyorum.hocanin yanındakiler degismeli once
Boş boş koşmanın övünülecek bir tarafı yokÖmer bayramin sucu yok bu iste her mac en cok calisan caba gösteren topcu belkide o dün 78 km nin 11 km sini kosmustur
Udineseyahu tudoru övmeyin şurada Allah aşkına...iyi kadro kuruldu da hangi paralara kuruldu o kadro..ayrıca tudor galatasaray dan sonra ne yaptı..nerde şimdi hangi seviyede..şu an ki rezil durumumuzu ve hoca yı her türlü eleştirelim de tudoru övmek falan hiç tutarlı değil..bir değişim yaşanacaksa bize dünkü psv teknik direktörü Roger schmidt gibi bir hoca lazım..gerçekten cok beğendim adamın oynattığı oyun tarzını..ama sorun şu bu tarz teknik direktörlerin bizim ülkemizde başarılı olması çok zor..tff sinden kurullarına kadar kulüp başkanlarından taraftarlarımıza kadar zihinsel bir devrim ve değişim şart çünkü...
Bence de bir suçu yok kapasite belli ama futbol sadece koşmaktan mi ibarettir?Ömer bayramin sucu yok bu iste her mac en cok calisan caba gösteren topcu belkide o dün 78 km nin 11 km sini kosmustur
sallanmasının sebebi oyuncu olmaması değil sahada 1 aydır çalıştırdığı takımına ayakta duramaması. Bunun futbolcu kalitesi ile ilgisi yok. Dün sahada o aklındaki topçularda olsa yine ayakta duramayacaktı. Kaç tane ikili mücadele kazanmışız?Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.
Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Balık baştan kokar iğrenç bir yönetim anlayışına ve seçim sistemine sahibimiz. O iğrençlik daha sonra teknik ekibe daha sonra da futbolculara akıyor. Sorun yönetimde sorun taraftarla bağı kalmamış yönetim seklindeTaşak malzemesi olduk resmen. İğrenç bir kadroya sahibiz iğrenç