Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'a daha fazla şans verilseydi deplasman problemini de çözerdi zamanla
yahu tudoru övmeyin şurada Allah aşkına...iyi kadro kuruldu da hangi paralara kuruldu o kadro..ayrıca tudor galatasaray dan sonra ne yaptı..nerde şimdi hangi seviyede..şu an ki rezil durumumuzu ve hoca yı her türlü eleştirelim de tudoru övmek falan hiç tutarlı değil..bir değişim yaşanacaksa bize dünkü psv teknik direktörü Roger schmidt gibi bir hoca lazım..gerçekten cok beğendim adamın oynattığı oyun tarzını..ama sorun şu bu tarz teknik direktörlerin bizim ülkemizde başarılı olması çok zor..tff sinden kurullarına kadar kulüp başkanlarından taraftarlarımıza kadar zihinsel bir devrim ve değişim şart çünkü...

Futbol 11 kisi ile oynanan kollektif bir oyun isim isim kadro dizmekle olmuyor bunu once anlamak lazim bir sistemin olur oyuncularinda o sistemde bir gorevi olur 3 senedir forvete 5 6 isim koyduk hic birine top gelmiyor hepsimi kotu forvet dun muhammed veya falcao psv de olsa herhalde hayran kalirdik

Teknik kapasitesi yuksek topu zor kaptiran hareketli bir takim kurmak lazim yoksa orta sahadan ha bire musleraya donersin

Terim birakmadikca gun yuzu gormeyiz diye elli kere yazmistim secimden once hatta herkes bana cephe aldi yok elli kere ayni sey yazilirmi diye yazilir az bile yazmisim cunku turk milleti boyle bazi insanlari takinti yapip klubun uzerinde goruyor ayni sey ulke yonetiminde de boyle tekrar yaziyorum diktator tarzi ben ne dersem o diye klup yonetirsen olacagi budur terim gitmdikce daha burnumuz boktan cikmaz

Larsen ve Aanholt ile mi 3 yıllık plan oluşturuyoruz açıkçası böyle 3 yıllık plan olmaz. Sağ ve sol bekin 30+ yaşta olması takımın temposu ve hızını net şekilde düşürür bizim Buta veya Alex Moreno gibi isimleri almamız gerekir. Kadromuz zaten yeterince hantal ve ağır hala bu tarz hamlelere devam etmemeliyiz. Şöyle tempolu ve sürekli koşan bir takım ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum. Temposu çok yüksek bir kadro oluşturup oraya kreatif olarak Ghezzal'ı koyabiliriz ama gidip beklere 30'luk oyuncular forvete 30'luk oyuncular koyup Ghezzal'ı almanın bir esprisi kalmıyor.

Para olmayınca bazı mevkileri bonservissiz yapma peşindeler. Demek ki sol bekte karar kıldılar. Umarım bonservisi doğru isimlere harcarlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu asla bize gelmez çünkü kendini geliştirecek bir ortam hoca vs yok.
Fatih terim ile hangi potansiyelli genç geldi de yıldız yaptık? En son onyekuru vardı o bile gelişeceğine iyice geriye gitti ayakta duramaz hale geldi.
Teknik ekibimiz bence olağanüstü yetersiz zaten ekip diye birşey yok sadece Fatih hoca var geri kalanlar konu mankeni gibi oturuyorlar.
Bu yüzden genç birisi falan bize gelmez, bizimkilerde bunun gayet farkındalar o yüzden 30 yaş civarindaki oyunculara sulaniyoruz.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu tudoru övmeyin şurada Allah aşkına...iyi kadro kuruldu da hangi paralara kuruldu o kadro..ayrıca tudor galatasaray dan sonra ne yaptı..nerde şimdi hangi seviyede..şu an ki rezil durumumuzu ve hoca yı her türlü eleştirelim de tudoru övmek falan hiç tutarlı değil..bir değişim yaşanacaksa bize dünkü psv teknik direktörü Roger schmidt gibi bir hoca lazım..gerçekten cok beğendim adamın oynattığı oyun tarzını..ama sorun şu bu tarz teknik direktörlerin bizim ülkemizde başarılı olması çok zor..tff sinden kurullarına kadar kulüp başkanlarından taraftarlarımıza kadar zihinsel bir devrim ve değişim şart çünkü...
Udinese
Hajduk Split
Juventus.

Dünden sonra fikrim net

Muslera, luyindama, marcao, babel, falcao, feghouli

Hemen gitmeliler hemen. Yerli çöpleri saymıyorum bile

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
sallanmasının sebebi oyuncu olmaması değil sahada 1 aydır çalıştırdığı takımına ayakta duramaması. Bunun futbolcu kalitesi ile ilgisi yok. Dün sahada o aklındaki topçularda olsa yine ayakta duramayacaktı. Kaç tane ikili mücadele kazanmışız?

Taşak malzemesi olduk resmen. İğrenç bir kadroya sahibiz iğrenç
Balık baştan kokar iğrenç bir yönetim anlayışına ve seçim sistemine sahibimiz. O iğrençlik daha sonra teknik ekibe daha sonra da futbolculara akıyor. Sorun yönetimde sorun taraftarla bağı kalmamış yönetim seklinde

Avrupa Fatih i Galatasaray dan taç atışını bile düzgün kullanamayan Galatasaray a . Yazık izlerken kalbim sıkıştı yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt