Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Evet
Gedson - Bjk
Gedson - Bjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam da tudor un verdiği isimlere o paraları vermesen gelirmiydi Türkiye ye..o kadro kurulmasaydı aynı oyunu tudor oyanatabilecekmiydi..ki tudor önceki sene ligin ikinci yarısında gelmişti..ayrıca o sene gelen maicona verilen bonservis,belhanda ya verilen bonservis ve gelen oyunculara verilen maaşlar çok çok yüksekti..şimdi denirki o kadro ile şampiyon olundu 2 sene..evet olundu ama buna rağmen gelen gelirlere rağman zarar oldu mali açıdan..gelen al sat cezası bugün transferde bu denli mali açıdan zorlanmamızın sebepleridir geçmişte verilen bu paralar..Tudormu o kontratlari verdi hayir tudor isimleri verdi dogru isimleri verdi ozbek yonetimi o kontratlari verdi daha ucuza alsalardi bu tudorun sucu degil ama mariano belhanda gomis feghouli fernado gibi kalite isimleri bulan tudordur o takimi it gibi kosturacak kondsiyonu verende tudordur tudor iyi hocadir net
bu da dogru,şu anda da kadro yok ortada
Kim diyorEvet
Gedson - Bjk
Hürriyet yazmışKim diyor
Ben herkese hak veriyorum,sende haklisin recomSergen hava al kardeşim
baştan beri söylüyoz siz durun transferler gelecek demediniz mi borcsuzluk kagıdı falan dediginiz bi 10 gün daha ekledik süreye elde bişey yokMac sonu yangınını kabul etmiyorum bende,bu duruma dusecegimiz belliydi. Yangin icin gec kaldinız,hocayi bahane edip.hocanin yardimcilari,kondisyoner vs bunlar daha en basinda yangin sebebi olmalıydı
Haber bastan ayaga ismarlama oldugu gibi sonu da şöyleHürriyet yazmış
Dünkü maçın pozisyonlarını detaylı izledikten sonra anladım ki Fatih hoca taktik konusunda kocaman bir sıfır. Bununla birlikte tamamen kendi aldırdığı oyuncuları da kendi çöp ilan etmesi çok büyük hata.
Bu saatten sonra transfer konuşmayı da hiç mantıklı bulmuyorum. Fatih hoca yine 10 tane adam aldırtacak bir yıl sonra bu 10 adamı da çöp ilan edecek. O yüzden inşallah Gedson gibi yetenekler bizde harcanmaz en azından Sergen gibi bi hocayla yeteneklerini geliştirme şansı bulurlar.
Burak Elmas' ın yerinde olsam her oyuncu transferi için Fatih hocadan yazılı talimat alırım ki Fatih hoca onu da harcamayı kafasına koyduğunda çıkarıp gösteriyim.
Haklisin abibaştan beri söylüyoz siz durun transferler gelecek demediniz mi borcsuzluk kagıdı falan dediginiz bi 10 gün daha ekledik süreye elde bişey yok

Cok dogru,asıl mesele de bu.baskan ve hoca kafadan silmis psvyi,futbolcular da hoca onemsemeyince ayni bilincle hazirlik maci havasinda cikmis sahaya5 gol yemek değil zoruma giden, 1987 yılından beri izlediğim Galatasaray maçları içerisinde en aciz, en ruhsuz, en mücadelesiz, en rezil oyunu izledim. Evet 6 yedik Real'den ama ilk 15 dakika resmen ezmiştik. Hala yangın diyenlere sesleniyorum. Bu takım şu haliyle bir boka yaramaz.
En başta teknik direktörOnyekuru-Gedson ve 5 tane daha net 11 oynayacak adam transfer edilmelidir.