Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdan gitmesi gerekenler:Babel,Arda,Falcao, Fegouli,Ömer,Emre Taşdemir,Ozarnwafor,Yedlin,Omar,Sekidika,Diagne.Bu adamların yerine alt yapıda o mevkide kim varsa konulabilir.En kötü onlar kadar oynarlar.Hemde oyuncu kazanma umudumuz olur.Ancak önce Fatih Terim kendini değiştirmeli,guncellemeli.Ben biliyorum ile bu işler yürümüyor artık.

Bu camianın bu taraftarın bu sene başarısızlığa kesinlikle tahammülü yok başarısız olunursa ki şu tabloyla çok olası duruyor bu iş 3-5 adam almakla da olmaz elmas-terim birlikte gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dunku ciddiyetsizlik,mucadeleden yoksun bir Gs ve bireysel hatalar affedilecek gibi degil

tamam da tudor un verdiği isimlere o paraları vermesen gelirmiydi Türkiye ye..o kadro kurulmasaydı aynı oyunu tudor oyanatabilecekmiydi..ki tudor önceki sene ligin ikinci yarısında gelmişti..ayrıca o sene gelen maicona verilen bonservis,belhanda ya verilen bonservis ve gelen oyunculara verilen maaşlar çok çok yüksekti..şimdi denirki o kadro ile şampiyon olundu 2 sene..evet olundu ama buna rağmen gelen gelirlere rağman zarar oldu mali açıdan..gelen al sat cezası bugün transferde bu denli mali açıdan zorlanmamızın sebepleridir geçmişte verilen bu paralar..
Baska adamlarda bulurdu en azindan adam teshis koyabiliyor Terim kac senedir burda bruma haric dogru bir isim bulmusmu neyse tudor iyi hocaydi ama caylakti benim fikrik bu

bizim scoutlar nerden izliyor oyunculari. yani bir scout bagimiz varmi dünyada...sanki sadece youtubeden izliyorlar gibime geliyor

zaten oyle

yonetim tarafindan hic bir destek bulunmuyor para anlamda

avrupa kulupleri mesela ajax her sene bir kisim para scout departmanina aktariyor

Ghezal akilliysa dunku maci izlemisse besiktasa imza atar Terimin elinde madara olacagina sergenle calissin ben futbolcu olsam su anda tercih yapacak olsam renklerden bagimsiz sergeni secerdim net

Patrick van Aanholt, Galatasaray'da! Tecrübeli sol bek, bayram sonrası İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak. [Ali Naci KÜÇÜK]

Bir transfer dönemi düşünün hemen hemen hepsi ihtiyacımız olan bölgedeki eksiklikler ama hemen hemen hiç biri ihtiyaç duyduğumuz kalitede oyuncu kalibresinde olmayan…

Patrick van Aanholt, Galatasaray'da! Tecrübeli sol bek, bayram sonrası İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak. [Ali Naci KÜÇÜK]
ya artık kim geliyorsa gelsin çocuk oyuncağına döndü iyice her gün aynı isimler ha bugün ha yarin gelecek deniyor.

O kadar eskiye gitmeye bile gerek yok. 3-4 sene önce CL'de PSV, Benfica falan gibi rakipler cikti mi sevinirdik bunlari geceriz diye.

Elinizi kalbinize koyun Allah askina dün tek bir Allah'in kulu PSV macinda bir varlik gösterebilecegimize inaniyor muydu mactan önce? Ben ilk 11'de ne kadar kagni varsa oynattigini gördükten sonra kesin yeniliriz moduna gectim.

5 6 yılda o kadar para harcayip, o kadar transfer yapip su kadroyu elde etmek.. Bu acidan Avrupa'nin en basarisiz kulubu olabiliriz.

Kale: Muslera (iyice yaslandi) Fatih Ozturk (Super ligde hicbir kulupte oynayamaz)

Bekler: Yedlin ve Omar (Bombos 2 herif), Omer (hicbir özelliği olmayan kucuk takim rotasyon oyuncusu) Tasdemir (2.lig futbolcusu + sezonun yarısı sakat)

Stoperler: Luyindama (inanilmaz para harcadı, siyahi servet goruntusunde), Alpaslan (kucuk takim stoperi), Marcao (potansiyel yuksek olsa da les takimin icinde degerini yitirdi) Ozornwafor (futbolcu degil)

Orta alan: Aytac (kucuk takim oyuncusu), Kilinc(max rotasyon oyuncusu olabilir, sıradan ve vasat), Akbaba (kucuk takim oyuncusu, bos 1 herif)

Kanatlar: Feghouli (bitik, fazla soze gerek yok) Babel (yaslanip tukenmis artik, hali saha oyuncusu) Kerem (potansiyel yuksek ama buyuk eksiklikleri var, henuz bu seviyede olamayacagini gorduk), Arda (hicbir soze gerek yok, bitik) BAY (ne olacağını bilmiyoruz)

Forvet: Mohamed (potansiyeli cok yuksek ama hala kendini tam ortaya koyamadi) Falcao (bitik ve sezonun yarisi sakat), Diagne (inanilmaz para harcandi, ne oynatabiliyoruz ne satabiliyoruz)

Su kadrodan gs seviyesi icin konuşacak olursak net 3 tane 11 oyuncusu olabilir. Muslera, Mohamed ve Marcao.

Kerem, Kilinc, Aytac, BAY? Rotasyonda yer alabilir.

Kalanlara verilmis her kurus gs'ye ihanete devam etmek anlamina gelir.

Bu kepaze kadroyu ilmek ilmek dokuyup hala gaaasaraylilara oyuzden 3 sene dedim eheh diyen adama hesap soracak kimse de yok malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt