Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçta rakip takım ile kalite farkı bariz göze çarptı ama rakibin kadar kaliteli değilsen en az onlar kadar koşmak zorundasın. Herifler nefes aldırmadılar bizim takıma. Bu tabloda suç kimin peki? Fatih hoca antrenmanlarda bu takıma ne çalıştırıyor? Herkesin öğrenmesi lazım. Cidden sürekli ayak tenisi oynuyorlar diyenlere hak vereceğim çünkü dünkü Psv maçında fizik olarak inanılmaz ezilen bir takım vardı. Psv maçında böyleysek Allah korusun Man City ile falan oynasak bjknin rekorunu kırarmışız.
Fatih Terim 'in tek bir derdi var ne yapsam da evlatlarıma yer açsam şu takımda

Utanmasın haftaya Psv maçında yine Arda 'yı ilk 11 'de sahaya çıkarır

Transfer felan istemiyorum artık
Rezil olduktan sonra transfer neye yarayacak

terim'den iyi alternatifi söyleyin savunmayalım la işte. favre mavre diyodunuz herif kulüpsüzken bile bizden 3 kat bütçeli fener'i bi önden bi arkadan reddetti, döndü dolaştılar gene çin'de bile bi sezondan sonra patatese bağlayan pereira'ya kaldılar. terim'in yeri o kadar kolay dolsa nefretliği cengiz-albayrak görev süresi bitene kadar sabreder miydi, elmas kendi başkanlığından önce terim'in teknik direktörlüğünn garantörü olur muydu? elde imkan yok, zamanın aysal'ı gibi öyle böyle elinde kadro varken bi de drogba-sneijder koyabilsen o zaman terim'in başına durursun hani hocam başarı nerde diye? yerli oyuncu bile alamayacağını bildiğin için bayram-akbaba'yı terim yokken takımda tutmuşsun hala terim giderse galatasaray'ın muasır medeniyetler seviyesine çıkacağını kendinizi inandırıyorsunuz
senin ben argümanını koklayayım. Bana futbolcu eksik filan deme Gökhan. Ben diyorum ki takım da koşan 1 tane adam yoktu dün, hepsi 50 lik dedeler gibi, veteranlar gibiydi. Bu futbolcu kalitesi ile ilgili bir şey değil.

Taraftarın gazını almak için transfer yapılacaksa eğer hiç yapılmasın daha iyi. Sadece Onyekuru'yu kiralayabiliyorlarsa eğer kiralasınlar. Gidecekler yine işi bitmiş adamları takıma dolduracaklar.

senin ben argümanını koklayayım. Bana futbolcu eksik filan deme Gökhan. Ben diyorum ki takım da koşan 1 tane adam yoktu dün, hepsi 50 lik dedeler gibi, veteranlar gibiydi. Bu futbolcu kalitesi ile ilgili bir şey değil.
Hay ağzına sağlık. Sen koşar mücadele edersin, direnç koyarsın olmaz, o zaman denir ki futbolcu kalitesi eksik zart zurt. Tamam kalite eksik ama daha oraya gelmeden koşup mücadele etmeyen, eldeki oyuncuların uygulayabileceği bi sistemi yıllardır olmayan bir takımı nasıl açıklayacağız.

hepsi 50'lik dede zaetn. genç ve kalitelisini getiremediğimiz için bunlara kalıyoruz. öyle konuşuyonuz ki sanki iyi alman gelse bayram, marcao, aytaç, feghouli filan sahada yağ gibi kayacak. iyi alman da feldkamp gibi anca almanya'nın vasat gurbetçilerinden getirir takıma. onun kadar büyük bi teknik adamsa ligde şampiyonluğa oynatır onun gibi, avrupa'da gene leverkusen'e filan 5'lik oluruz. çünkü işin avrupa tarafında koşmanın moşmanın filan bi geçerliliği yok, oyuncun kaliteliyse sabaha kadar koş gene senden iyi kadro sana üstün gelir. bizde nakit para olmadığı için bonservis ödemeyip ihtiyar boştakilerin maaşlarına yükleniyoruz. tersini becerebilmek için para lazım, kaynak lazım. onu yapabilecek yeterlilikte adam da terim'in bu kadar boynuna boğazına asılmaz, yapan çıkarsa terim o zaman gerçekten topun ağzına gelir, o olana kadar beşiktaş'ın sergen'e yaptığı gibi 1 ay karakter-feda diye geçinip %100 zamlı maaşla herifin kucağında zıplamaya devam edersin.

19.05’i bekleyelim ben başkanıma güveniyorum 🥰
1626953568503.webp

Transfere gerek yok zaten takım kuruluş amacından dışarı çıktı ekseni kaydı kim geliyorsa gelebilir dün gece saat gece yarısından itibaren beklentim mevcut teknik kadro ile geleceğimiz hakkımdaki olumlu düşüncelerim iyice düştü.

İmparator St Johnstone analizi için kolları sıvamıştır şimdi

Hocada bahane de bitmez, bana 3 yıl daha verin sözleri de bitmez. Sanki 3 sene sonra takımı uzaya mı götüreceksin?

Takipçi ve fav korkusundan gerçekleri yazamayan o şerefsiz Tw tayfa var ya, hani hocanın tek bir hatasını bile eleştiremeyen, bet reklamları alan Terim pp'li hesaplar işte onlar Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır dışardaki düşmanlara bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt