Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksam 19.05'i bekliyorum. Bugun basina gore 2 kisi gelmeli 😁

Hocada bahane de bitmez, bana 3 yıl daha verin sözleri de bitmez. Sanki 3 sene sonra takımı uzaya mı götüreceksin?

Takipçi ve fav korkusundan gerçekleri yazamayan o şerefsiz Tw tayfa var ya, hani hocanın tek bir hatasını bile eleştiremeyen, bet reklamları alan Terim pp'li hesaplar işte onlar Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır dışardaki düşmanlara bakmayın.

aynen oyle kanka bet reklami yapip, sonra 2-3 tweet atar, kazandi paralarla meyahenye gider

cok var oyle

Aynı türkiye durumu bizimki de, 'terimden iyi alternatif yok hadi söyleyin'. Lan sanki dünyadaki diğer tüm takımları da terim çalıştırıyor, diğerleri nasıl hoca bulup başarılı oluyorsa sen de yap. Terim 80 yaş olunca napcaz peki.
Terim'den iyi alternatifler var ama getiremezsin. Kaç tane başkan aday oldu bir tane isim duyamadık yabancı hoca konusunda.

Burada da 2 senedir soruyorum bir tane mantıklı isim söyleyen olmadı ben Graham Potter'ı istiyordum mesela adam EPLye gitti.

Farioli gibi birini bulmak da kolay değil.

Terim gitsin diyorlar mesela kim gelsin diyorum? Adam Gasperini diyor yani dünyadan haberi yok, düne kadar Nagelsman gelsin diyen birisi vardı.

Anamizin liginde 2 mac ust uste kazandigimizda herseyi yine unutacagimizi hepimiz tahmin edebiliyoruz degilmi? Gunluk yasiyoruz bu hayati. Her alanda. Dun heryer alev di. 2 hafta sonra ligler falan basladiginda 1 maç ile söner. Okadar Elmas baskan'a yukseldik, adam bir HaberTurk te TFFye saldirdi diye omuz ustune alindi. Mentalitemiz maalesef cok kisa donem odakli. Bu sebeptende hemen patlama yapabilecek isimli oyuncu bakiyoruz. Milyonlari önlerine seriyoruz. Bunu gören baska oyuncularda buna dayanarak milyonlar istiyorlar. Haklilar da.

Baştan aşağı sistemsizlik. Konu kilitlenirse gram uzulmem

Fifa 22 bile alınmaz bu sene Ömer Bayram’lı Gs’yi seçemem

Bu rezil mactan sonra transfer yapsan ne olur bari istanbuldaki macta rezil bir skorla gene karsi karsiya kalmasak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

hepsi 50'lik dede zaetn. genç ve kalitelisini getiremediğimiz için bunlara kalıyoruz. öyle konuşuyonuz ki sanki iyi alman gelse bayram, marcao, aytaç, feghouli filan sahada yağ gibi kayacak. iyi alman da feldkamp gibi anca almanya'nın vasat gurbetçilerinden getirir takıma. onun kadar büyük bi teknik adamsa ligde şampiyonluğa oynatır onun gibi, avrupa'da gene leverkusen'e filan 5'lik oluruz. çünkü işin avrupa tarafında koşmanın moşmanın filan bi geçerliliği yok, oyuncun kaliteliyse sabaha kadar koş gene senden iyi kadro sana üstün gelir. bizde nakit para olmadığı için bonservis ödemeyip ihtiyar boştakilerin maaşlarına yükleniyoruz. tersini becerebilmek için para lazım, kaynak lazım. onu yapabilecek yeterlilikte adam da terim'in bu kadar boynuna boğazına asılmaz, yapan çıkarsa terim o zaman gerçekten topun ağzına gelir, o olana kadar beşiktaş'ın sergen'e yaptığı gibi 1 ay karakter-feda diye geçinip %100 zamlı maaşla herifin kucağında zıplamaya devam edersin.
Yav Gökhan avrupayı geçtim kendi ligimizde futbol mu oynuyoruz biz, kaç maç kıytırık takımlara hacivat olduk.

terime alternatif isteyenlere alternatif;

ziya doğan
nurullah sağlam
hakan kutlu

eksi seviyesinde top oynadığımız için bu gelenlerin 0 seviyesine takımı çekeceğine eminim

Bu takım dogru yönetilmiyor maçlara hazırlanamıyor Sahaya karakter hırs mücadele koyamıyor Bir sistemi yok Planlaması yok sadece transfere odaklı gidemezsin Hoca gelişen futbola ayak UYDURAMIYOR Takıma gelen her futbolcu geriye gidiyor

Twitterda biri yazmışta

Şimdi Şampiyonlar Liginden de elendik diyip transferi iyice boşlamayız umarım dünkü mağlubiyetin transfer açısından iyi olacağını düşünmüştüm ama bu mantıkta oluşabilir sanki. Ligin ilk haftasında defansta Sekidika,Ömer ikilisini göreceğiz gibi bir hava var.

bjknin kadro iyiydi aleni kollandılar bahane boldu bjknin şampiyonluğu için
10 maça tdsiz çıkan fener şampiyon olsaydı ne bahane bulacaktık acaba

aynen oyle kanka bet reklami yapip, sonra 2-3 tweet atar, kazandi paralarla meyahenye gider

cok var oyle
20 sene önceki kupayı atar ah be aslan hocam canımız ciğerimizsin ölene kadar seninleyiz der favları kapar, en büyük Galatasaraylı da onlar olur ama öyle değil işte. Asıl en büyük düşmanlar onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt