- 2 Temmuz 2011
- 140.020
- 60.149
- 5.628
Ben haftasonu bir pizza söyleyim de sampiyonluk garanti olsun
2 senedir yemiyorum,tek kupa almadik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım Lavuk Yürekli yine ne sallayacak.
ne istifasi üstad daha yeni başlıyoruz, 1095 gün sonra Galatasarayimiz sampionlar ligine ambargo koyacakBurak Elmas ve yönetimi büyük hayal kırıklığı olmuştur. Derhal istifa etmeliler.
Bu devirde youtuber olmak varmış aga.salla babam salla, ustune her yayin 150-200 dollar bahsis al
mis gibi is vallah
SakinSt johnstone maçına 13 gün varmış. Köy takımına bile rezil olacağız ona yanarım
Dün akşam ki kadro ile asla yenme şansın yok. Orta sahada koşan, basan adam yok. Hiçbir takımı yenemezsin.St johnstone maçına 13 gün varmış. Köy takımına bile rezil olacağız ona yanarım
#ŞampiyonlarLigineLimitEkle
bu ne renktaş goller 8 den sonra sayılmasın diye mi#ŞampiyonlarLigineLimitEkle
habune kadir
bjkliler ekstra limit istiyorlar SLde olduklari icin
Bu yorumu bekliyordum açıkçasıSt johnstone maçına 13 gün varmış. Köy takımına bile rezil olacağız ona yanarım
Bizim kulüp sahipli olmadan iflah olmaz böyle gitmiyor artık bu işBu yorumu bekliyordum açıkçası
St. Johnstone hani bizi geçen sene yine ezerek yenen Rangers vardı ya o johnstone kupa maçında bunlara konuk olmuş 117 dk gol yememiş. uzatmaları da berabere bitirip penaltılarda rangers'ı elemiş. İskoçya'da geçen sezon Rangers'ın aldığı tek mağlubiyet bu.