Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumu bekliyordum açıkçası :D
St. Johnstone hani bizi geçen sene yine ezerek yenen Rangers vardı ya o johnstone kupa maçında bunlara konuk olmuş 117 dk gol yememiş. uzatmaları da berabere bitirip penaltılarda rangers'ı elemiş. İskoçya'da geçen sezon Rangers'ın aldığı tek mağlubiyet bu.
Mevcut kadro yapısıyla kesinlikle yenemeyiz ya imkanı yok

Tahminim:Kurzawa ile ilgili haberler cikacak yabanci basinda,olumlu olma ihtimali yuksek bence şu son 2 gun.yani insallah😁su an gokyuzunde dolunay olusmaya basladi,dolunay zamani isler neticelenir,anlaşmalar sonuclanir.berkani direkt etkiliyo mesela.ghezali ve stanciuyu ayni sekilde.baskandan bombardiman bekliyorum😎 kaynak:astromanyakzeren

Bu inancı kalmayanlar niye hâlâ forumda yazıp duruyorlar? İnancı olmayan kişi foruma bakmak bile istemez. Acı çekmenize gerek yok.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Taraftarın artık sabrı yok cebinde paran yoksa kusura bakma bu kulübe başkan olmayacaksın hem paran yok hem hayal satıyorsan hiç mi hiç olmayacaksın, kaç yıldır yeter yahu…
Taraftarin aklida yok elmas denen adamin isi gucu yok hamacioglu iclerinde en iyisiydi iki afilli soze kandilar bize mustehak ben cok soyledim elmas harici kim kazanirsa kazansin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt