Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu seneyi de kiralıklarnan idare etmeli
pva, ghezzal fln alınmamalı

guney ozelinde, en cok kemer , kas, demre, civari hosuma gitmisti hava,gorsel vs olarak... antalya merkez ve alanya ise gece icin cikmalik mekanlar ve yeme icme alternatifi bol olacagindan ugramistik, apart ve sonrasinda hotel de kalmistik... *kleopatra plaji meshur olsa da kumsalina ayak basmadim ,belki bir gun neden olmasin :)

yaz aylari en rahati bati karadeniz bence.
Kleopatra plajı çok dalgalı sevmiyorum ben.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Screenshot_20210722-232135_Chrome.webp
agustonson ayrilmak istiyor ceviriden anladigim,bi gorusme olacakmis.keske gelse ama 5 milyona biter anca☹

Gala sevgisinin bahsettigi stoper wout faes manyagi olsa keske,onune vidal ve gedsonu koy offf
vidal bizden belki 5 ister maas. mevcut aldigi maas yanilmiyorsam 6 uzeri.....

gedson'u ilk basta 1 m fark bile osla almali idi yonetim. suruncemede kaldikca zora girdi........
ben alt yapi ve kiradan donen genclerimizin as kadroya dahil edilmesi taraftariyim. transfer de sadece gedson'u istisna olarak olumlu bulurum....diger isimleri almamiza gerek yok salt lig yarisina dair......
eldeki mevcut kadro ve alinmis olunan ic pazardan yerliler, alt yapidan bir kac yetenek, kiradan donen yunus vs ile kompakt bir kadro duzeni kurup lige giris yapsinlar.

ghezzal, stanciu gibi oyunculara 4 vs uzeri bonservis bir de yuksek maaslar... bence gerek yok. heleki cl den elendikten sonra daha radikal ve verimli adim atilmali.

gedson'u ilk basta 1 m fark bile osla almali idi yonetim. suruncemede kaldikca zora girdi........
ben alt yapi ve kiradan donen genclerimizin as kadroya dahil edilmesi taraftariyim. transfer de sadece gedson'u istisna olarak olumlu bulurum....diger isimleri almamiza gerek yok salt lig yarisina dair......
eldeki mevcut kadro ve alinmis olunan ic pazardan yerliler, alt yapidan bir kac yetenek, kiradan donen yunus vs ile kompakt bir kadro duzeni kurup lige giris yapsinlar.

ghezzal, stanciu gibi oyunculara 4 vs uzeri bonservis bir de yuksek maaslar... bence gerek yok. heleki cl den elendikten sonra daha radikal ve verimli adim atilmali.
Gencler oynayacaksa kabul ediyorum atalay yeteneginde adam az bu ligde

CL ye göre mi takım kuracaktır.

dünyada başka sol bek mi kalmadı neden FT nin listesine bakılıyor scoutu yokmu klübün illa larsenin peşinde 2 ay koşulmasımı lazım

Ben başkan yerinde olsam FTnin listesinden 1 tane oyuncu almam hepsi kötü oyuncular yada 10 milyon üstü bonservisli adamlar oluyor

Çizme'den sürpriz iddia! inter bonservissiz salacakmis ama vidalin maasi sorunmus bizim icin.inter maasinin yarısını vermeyi düşünüyormuş,biz ise madem bonservissiz olacak,bi sekilde halledelim kafasindaymisiz

ömer

arda

aytaç

alpaslan

yetmedi bide berkan denen BAL ligi topçusuna 3 milyon vereceğiz

Falcao, Feghouli, Babel insafa gelip alacaklarını bırakıp gitse, Diagne 6 milyon Euro’ya satılsa, Arda futbolu bırakıp teknik ekibe katılsa, hayat bayram olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt