Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Zaten kimsenin alınacağı yok bu gidişle adminYüksek maaşlı kimse alınmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kimsenin alınacağı yok bu gidişle adminYüksek maaşlı kimse alınmamalı.
fm'de biraz zorlanırsın ama kulübeni sağlam tutIrfancan-buta-wout faes-marcao-kurzawa-vidal-gedson-stanciu-ghezall-yunus-halil![]()
Geceleri sarılarak uyuyolardır o parayaElimizde emanet bir 3 milyon Euro var herhalde bi Berkan için Alanyaya teklif ediyoruz, bi agustinssona, sonra Benficaya gedson için.
Bitsede kurtulsak
İkinci ligden yerli oyuncuyu 20 günde zor bela aldılar gayet normal bence nereden nereye geldikStanciu yu da alamamışlar puahahah
Ne diyo bu
Müzakere dediği ''negotiation'' büyük ihtimalleanlamadim
Ben hic fm oynamadım,bilgisayar ve telefon oyunlari hic oynamadim.Kerem veya barista olabilir yunus yerinefm'de biraz zorlanırsın ama kulübeni sağlam tut
Kulüpler zam yaptı dediydi basın toplantısında5 günde bitireceğim dediği kendi transfer listeleri ne acaba ? Terimin listesi zorladıysa onları alsana dürüst başkan elmas.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O 11'i anca fm'de biraraya getirirsinBen hic fm oynamadım,bilgisayar ve telefon oyunlari hic oynamadim.Kerem veya barista olabilir yunus yerine
DoğrudurO 11'i anca fm'de biraraya getirirsin