Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfancan-buta-wout faes-marcao-kurzawa-vidal-gedson-stanciu-ghezall-yunus-halil✋

Fatih hoca 3 sene sabredilsin diyor. Ben 3 sene başarısızlığa hazırım ama 3 sene sonra Ghezzal, Van Aanholt , Larssen'le mi başarı kazanılacak acaba? Maksimum 25 yaş ve altı transferler yapılmazsa bırakın bu takımı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 günde bitireceğim dediği kendi transfer listeleri ne acaba ? Terimin listesi zorladıysa onları alsana dürüst başkan elmas.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 günde bitireceğim dediği kendi transfer listeleri ne acaba ? Terimin listesi zorladıysa onları alsana dürüst başkan elmas.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulüpler zam yaptı dediydi basın toplantısında

sampiyonluk yarisi kadrosu versus cl ve sampiyonluk yarisi kadrosu :

baslangicta hedef tek kulvarsa bunu aciklamalari gerekir. ki, yuvarlak demecler verdiler, cogu renkdasimizda haliyle cl hedef degil anlami cikardi. bence haklilarda.

bahse gecen isimler,bonservisler ve maaslari denkleminde, sahsen evet, burdan bakinca cl kadrosu olusuyor ,aksi takdirde lig icin kanimca luks bir bakis acisi transfer planlamasi...yazilanlar ,haberler ,aciklamalardan gozlemledigim.

bjk kisitli karma kadro ile ipi gogusledi.
ornekler onceden de vardi. lig icin salt yarista , luks harcamaya ben karsiyim sahsen.
goreceli tabiki. bana boyle dusundurmus olabilir.

ayrica dunden sonra, kimi alirlarsa alsinlar bu saatten sonra.......

80lerde de gordum takimimizin durumunu son donemde de , sampiyon olalim diye izlemiyorum maclari... formanin degeri ve agirliginin onemini ve ciddiyetini bilen oyuncular birlikteligi benim icin oncelik,nitelik ve nicelik olarak kadro yapilanmasinda.

gedson gibi oyuncular olsun 1 fazla verelim.
vasat ve vasat alti isimleri almanin elle tutulur bir yani yok... kalitesini gectim, alinan oyuncu oynattigin sisteme uygun degilse -neden alinir bu da yoruma acik bir durum.

*bielsa gibi yap o zaman.
takimi versatile,tempolu,eforlu,kondisyonlu vs oyuncularin agirlikta oldugu profiller kazandir. o zaman her sisteme aldigin oyuncu kolayce entegre olsun evrilsin...........

yapamiyorsan,
haliyle, bizdeki eldeki mevcut profil oyuncularin performansi >
o gun mac aninda oyuncunun havasina kalmis verim verip veremedigi,basarili olup olmadigi...
psv maci buna en guzel en yakin ornek benim adima.
buna bir de yeni taktikle (3lu) cikilmasi basli basina garipti... netice olarak futbolun dogrulari agir basti kaybettik.

neyse.

Bu yönetimde belki erken bunu söylemek için ama maalesef canaydın yönetimi havası var..

Canaydın da geldiğinde terim ile çalışacağını söylemiş 10 yılda 7 lig şampiyonluğu ve 3 avrupa kupası geleceğini,stadin yapilacagini söylemişti.. Sonuç facia oldu..

Bu yönetim de maalesef aynen o yönetim gibi kuru sıkı atıyor gibi duruyor..

alooooooo transfer dönemi devam ediyor alooooooooo @galatasaraysk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt