Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca 3 sene sabredilsin diyor. Ben 3 sene başarısızlığa hazırım ama 3 sene sonra Ghezzal, Van Aanholt , Larssen'le mi başarı kazanılacak acaba? Maksimum 25 yaş ve altı transferler yapılmazsa bırakın bu takımı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öle bi dünya yok, sabır mabır yok öle bişi, bu çapsız takım 3 senede banka hesaplarını milyonlarca şişircek, sen ben garibim askeri ücretli bunların daha da zenginleşmesi için sabredecez ha. 😂😂😂

Çizme'den sürpriz iddia! inter bonservissiz salacakmis ama vidalin maasi sorunmus bizim icin.inter maasinin yarısını vermeyi düşünüyormuş,biz ise madem bonservissiz olacak,bi sekilde halledelim kafasindaymisiz
6-7 arasi olmasi lazim maas yanilmiyorsam degisiklik olmadiysa...
onceki mesajimda dedigim gibi.
yarisi ise 3-3,5 m

Ben 9 nisan 2013teki Galatasaray Real madrid macinin etkilerine bi bakayim,ne olur ne olmaz.tuhaf etkiler hakim şu ara.hoca icin bilhassa

Premier ligde öyle yada böyle gol atıp asist yapan, takımına göre fena bi performans göstermemiş olan diagneyi bile 3e 4e satamıyoruz yav.
O iş öyle değil işte. Sen adama kampa gelme dersen adam da ağırdan alır seni bezdirir. Bugün fesih edelim desen havada kapar keriz mi adam beleş imza parası alabilme imkanı varken gidip sana para kazandırsın.
Çağırırsın kampa köpek gibi çalıştırsın maçlarda da sonradan sokarsın falan en azından teklif gelir. Kim neden kadro dışı kalmış adama para verip alsın. Elalemin tek akıllısı biziz heralde adama boservis vermeden kiralayarak sadace maaşını ödeyip hayvan gibi performans alabilme ihtimalleri varken kim neden 4-5 milyonunu sokağa atsın ki. Bulunmaz bir nimettir değil, e ençte değil ileride güzel oataya okutabilelim desinler bir pazar oluşsun

Özet geçebilecek var mı tşk
Gelisme yok ama ghezal,berkan,gedson ve stanciu icin sonuç bekliyoruz artik.agustinsona yetersiz bi teklif yapmisiz ama agustinson ayrilmak istiyomus ve kulubuyle goruscekmis bu hafta.ortasaha icin vidale bizden teklif var ama maasi sorun su an

Baskanimiza baski yapmayin lutfen, panik transferler yapmayalim, menajerlerin oyununa gelmeyelim. Daha vaktimiz var. Clden elendik zaten uel elemesine daha zaman var, 1-2 transfer gelecektir ozamana kadar. Eylule kadar vaktimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt